Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

Szívvadászattal és tárlatvezetéssel készül a Gödöllői Királyi Kastély a Valentin-napi programsorozata alkalmából február 11 és 19 között, érdemes lesz ellátogatni!
Kulturális közösség színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal és civil rendezvényekkel várja a művészetek kedvelőt Gödöllőn az új kulturális központ.
A Gödöllői Királyi Kastély egy fantasztikus, múltidéző karácsonyra hív minket december 28-án, varázslatos programokkal, a gödöllői lakosoknak kedvezményes jegyárakkal!
A Gödöllői-dombság csodás kincseit mindenkinek érdemes felfedezni: most egy vezetett téli túra keretein belül tehetitek ezt meg, mutatjuk a részleteket!
Kihagyhatatlan karácsonyi program a Gödöllői Kisvasút szervezésével: ünnepi fényvonatozás, ami a gyermekek kedvence lesz!
Tegyük szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát adományozással a cipődoboz akció keretein belül: Gödöllőn 4 helyszínen!
Egész napos családi vizes programokkal vár a gödöllői uszoda december 3-án, az első születésnapján: keresik a Térség Leggyorsabb Úszóját, illetve csapatokat a játékos váltóversenyre is.
November 27-én vasárnap a gödöllői Arborétumban megrendezésre kerül egy csodás, ünnepi hangulatú, ingyenes családi nap!
: December 3-án az Alsóparkban futással gyűjthetünk az időotthon mikrobuszáért, gyere, fuss te is, mutatjuk a részleteket!
Gödöllőn a mai napig méltón emlékeznek meg az egykori Erzsébet királynéra. Rengeteg program köthető egész évben a nevéhez, ilyen a november 19. is, hisz aznap van a királyné névnapja.
Idén 22. éve várja a Karácsonyház a kedves látogatókat Gödöllőn, rengeteg érdekes programmal, mely mára már országosan ismert lett és sokak által látogatott, nem mellesleg a gyerekek kedvence!
Gödöllőn mindig pezseg az élet, most is fantasztikus programsorozattal állunk szemben. Október 3. és november 13. között megrendezésre kerül a Múzeumok Őszi fesztiválja a Királyi Kastélyban!

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...