Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

Milyen programok lesznek augusztus 20-án Gödöllőn? Most összegyűjtöttük nektek, az biztos, hogy unatkozni senki sem fog Gödöllőn az államalapítás ünnepén!
Gödöllőre érkezik a világ legnagyobb Sisi gyűjteménye, Sisi on Tour néven: a csodás kiállítás szeptembertől januárig lesz látható a Gödöllői Király Kastélyban!
Július 15-én, szombaton megrendezésre kerül az Első Gödöllői Utcazene Fesztivál, amely teljesen varázslatos hangulatot fog kölcsönözni városunkba: mutatjuk!
Az ABBA SHOW nevű lenyűgöző eseményt június 30-án, pénteken rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban 20:30-kor - még te is részt vehetsz rajta, ne hagyd ki!
A Gödöllői Királyi Kastély idén nyáron is szépen kitesz magáért: számos híres fellépő látogat el a nyári hónapokban városunkban, köztük fellép az EDDA Művek is!
Fenyő Miklós koncert Gödöllőn: ne hagyd ki te sem az élő legenda előadását, ami a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz látható és hallható, jegyek még kaphatóak!
Fuss Gödöllőn szeptember 9-én, ráadásul a Gödöllői Kastély körül: ne hagyd ki te sem ezt a futóversenyt, hiszen csodálatos környezetben róhatod a köröket!
Idén is csatlakozik a Gödöllői Királyi Kastély a népszerű Múzeumok Éjszakája programsorozathoz és számtalan remek programmal vár minket, mutatjuk mik is ezek!
Idén nyáron júliusban legendák lépnek fel a Gödöllői Királyi Kastélyban: rocklegendák és operett énekesek kápráztatnak el minket a kastélyban a szabad ég alatt!
Idén hetedik alkalommal rendezik meg Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár színházi fesztivált, amin többek között fellép a világhírű Bonnie Tyler brit énekesnő is!
Fuss Gödöllőn! Érezd az adrenalin löketét és élvezd a csodás tájat a hétvégi futóversenyen és érezd jól magad a számtalan családi programokon az Erzsébet-parkban.
2023.05.13-án az Emlékhelyek napja alkalmából a Gödöllői Királyi Kastélyban is várnak minket programokkal. Érdemes lesz ellátogatni most is a kastélyba!

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...