Milyen programok lesznek augusztus 20-án Gödöllőn? Most összegyűjtöttük nektek, az biztos, hogy unatkozni senki sem fog Gödöllőn az államalapítás ünnepén!

Főoldal > Egész napos ünnepi varázs Gödöllőn augusztus 20-án: Szent István-napi programok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egész napos ünnepi varázs Gödöllőn augusztus 20-án: Szent István-napi programok


2023/08/15
NA

Az augusztus 20-a mindig is egy különleges időpont volt a magyarok számára, hiszen ezen a napon ünnepeljük Szent István királyt és az államalapítást. Gödöllő, ahol midig történik valami érdekes esemény, idén is izgalmas programokkal várja mindazokat, akik szeretnének részesei lenni ennek a nemes ünnepnek.

augusztus 20 Gödöllő

Gödöllő augusztus 20 programok: már reggel 10-kor elkezdődnek

 

A rendezvények már reggel 10 órakor elindulnak a Novo Teraszon. Az első helyszín gyermekbarát műsorokkal készül, hogy az óvodások és családjaik is kellemesen eltölthessék az időt. Játékos fejlesztők segítségével a kicsik ismerkedhetnek új képességeikkel és vidám perceket tölthetnek el.

 

Ahogy az óvodások szórakoznak és tanulnak a Novo Teraszon, a város Főterén sem maradnak el az izgalmas események. A délelőtti óráktól zenés programok várják a látogatókat, ahol kiváló fellépők szórakoztatják a közönséget. A város szívében elhangzó dallamokkal még inkább megelevenedik a Szent István-napi ünnep.
A déltől 5 óráig tartó főtéri programok során minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes tevékenységet. Zenészek, előadók és művészek kápráztatják el a látogatókat, így a délután sem fog unalmasan telni. Eközben a Művészetek Házában Keleti Éva fotóművész kiállítását is megtekinthetjük, mely egy kis utazást kínál a lencse által megörökített pillanatok világába.

 

Augusztus 20 Gödöllő: nem marad el a tűzijáték sem

 

Ahogy az este közeledik, Gödöllő továbbra is tele van élettel és különleges eseményekkel. Este 7 órakor a város Főterén kezdődik az ünnepi műsor, mely során zenés produkciók, kenyérszeletelés és köszöntő beszéd is helyet kap a polgármestertől. Az este tovább folytatódik, hiszen 9 órakor a Gödöllői Város Fúvózenekara egy lenyűgöző ABBA SHOW-val kápráztatja el a közönséget.

 

Ne feledkezzünk meg a fesztiválzáró gálakoncertről sem! Augusztus 20-án 19:00-kor a Duna Szimfonikus Zenekar adja elő a Gödöllői Királyi Kastélyban. Ez a különleges zenei élmény méltó lezárást ad a napnak, egy gyönyörű zenei utazásban részesítve a hallgatókat.

 


Az ünnepi nap csúcspontja az este 10 órakor várható tűzijáték lesz, mely színes látványban és varázslatos pillanatokban gazdagítja az éjszakai eget. 
Elmondható tehát, hogy az egész napos programok Gödöllőn augusztus 20-án méltó módon ünneplik meg Szent István király és az államalapítás emlékét. Az események gazdag választéka és sokszínűsége garantáltan emlékezetessé teszi az ünnepet mindenki számára. 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!