Milyen programok lesznek augusztus 20-án Gödöllőn? Most összegyűjtöttük nektek, az biztos, hogy unatkozni senki sem fog Gödöllőn az államalapítás ünnepén!

Egész napos ünnepi varázs Gödöllőn augusztus 20-án: Szent István-napi programok

2023-08-15 15:03

Az augusztus 20-a mindig is egy különleges időpont volt a magyarok számára, hiszen ezen a napon ünnepeljük Szent István királyt és az államalapítást. Gödöllő, ahol midig történik valami érdekes esemény, idén is izgalmas programokkal várja mindazokat, akik szeretnének részesei lenni ennek a nemes ünnepnek.

augusztus 20 Gödöllő

Gödöllő augusztus 20 programok: már reggel 10-kor elkezdődnek

 

A rendezvények már reggel 10 órakor elindulnak a Novo Teraszon. Az első helyszín gyermekbarát műsorokkal készül, hogy az óvodások és családjaik is kellemesen eltölthessék az időt. Játékos fejlesztők segítségével a kicsik ismerkedhetnek új képességeikkel és vidám perceket tölthetnek el.

 

Ahogy az óvodások szórakoznak és tanulnak a Novo Teraszon, a város Főterén sem maradnak el az izgalmas események. A délelőtti óráktól zenés programok várják a látogatókat, ahol kiváló fellépők szórakoztatják a közönséget. A város szívében elhangzó dallamokkal még inkább megelevenedik a Szent István-napi ünnep.
A déltől 5 óráig tartó főtéri programok során minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes tevékenységet. Zenészek, előadók és művészek kápráztatják el a látogatókat, így a délután sem fog unalmasan telni. Eközben a Művészetek Házában Keleti Éva fotóművész kiállítását is megtekinthetjük, mely egy kis utazást kínál a lencse által megörökített pillanatok világába.

 

Augusztus 20 Gödöllő: nem marad el a tűzijáték sem

 

Ahogy az este közeledik, Gödöllő továbbra is tele van élettel és különleges eseményekkel. Este 7 órakor a város Főterén kezdődik az ünnepi műsor, mely során zenés produkciók, kenyérszeletelés és köszöntő beszéd is helyet kap a polgármestertől. Az este tovább folytatódik, hiszen 9 órakor a Gödöllői Város Fúvózenekara egy lenyűgöző ABBA SHOW-val kápráztatja el a közönséget.

 

Ne feledkezzünk meg a fesztiválzáró gálakoncertről sem! Augusztus 20-án 19:00-kor a Duna Szimfonikus Zenekar adja elő a Gödöllői Királyi Kastélyban. Ez a különleges zenei élmény méltó lezárást ad a napnak, egy gyönyörű zenei utazásban részesítve a hallgatókat.

 


Az ünnepi nap csúcspontja az este 10 órakor várható tűzijáték lesz, mely színes látványban és varázslatos pillanatokban gazdagítja az éjszakai eget. 
Elmondható tehát, hogy az egész napos programok Gödöllőn augusztus 20-án méltó módon ünneplik meg Szent István király és az államalapítás emlékét. Az események gazdag választéka és sokszínűsége garantáltan emlékezetessé teszi az ünnepet mindenki számára. 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...