Csodás programokkal vár minket Szada szeptember 2-án, szombaton a fantasztikus Nyitott Kapuk Fényfesztivál keretein belül, ahol számos dolgot kipróbálhatunk!

Szeptember 2-án vár a Nyitott Kapuk Fényfesztivál Szadán

2023-08-30 21:49

A Nyitott Kapuk Fényfesztivál 2023. szeptember 2-án veszi kezdetét, és ez alkalommal is izgalmas programokkal és különleges hangulattal várja a látogatókat. Szada városa szeretettel hív és vár minden érdeklődőt, hogy részese lehessen ennek a lebilincselő eseménynek. A rendezvény a gyerekek és a felnőttek számára is felejthetetlen pillanatokat kínál majd a festői Székely-kertben és környékén.

Fényfesztivál Szada

Kulturális élmények és gasztronómiai kavalkád Szadán

Az esemény minden részletét gondosan tervezték meg a szervezők, hogy a látogatók valóban jól érezzék magukat és sokféle élménnyel gazdagodhassanak. A kulturális és művészeti tevékenységek terén is számos lehetőség adódik. Könyvbemutatók, kiállítások és zenés-táncos előadások színesítik a programok palettáját. A koncertek pedig kiváló lehetőséget nyújtanak a zene szerelmeseinek, hogy élvezhessék a különböző műfajokat.
A gasztronómiai élvezetek sem maradnak el a rendezvényen. Az árusok kínálatából finom falatokat és különleges készítményeket lehet majd megkóstolni és vásárolni. A helyi ízek és az újdonságok felfedezése garantáltan a gasztronómiai élményekre vágyók számára is feledhetetlen perceket hoz majd.

 

Sokszínű programok Szadán: koncertek, könyvbemutatók és játszóház

Az esemény napja tele lesz változatos programokkal, hogy minden korosztály megtalálja a számára érdekes tevékenységet. A koncertek különleges hangulatot teremtenek majd a rendezvényen, és lehetőséget adnak a látogatóknak, hogy a zenének és a ritmusnak hódoljanak.
A könyvbemutatók során az irodalom szerelmesei is kibővíthetik ismereteiket és felfedezhetnek új olvasmányokat. A különböző kiállítások pedig vizuális élményekkel gazdagítják majd a látogatók élményspektrumát.


A legfiatalabbak sem maradnak ki a mókából. A játszóház kiváló lehetőséget kínál nekik, hogy kreativitásukat és energiáikat kibontakoztathassák. Játékok, foglalkozások és szórakoztató tevékenységek várják a gyerekeket, akik garantáltan jól fogják érezni magukat.

 

Különleges élmény Szadán: esti attrakció és utcabál

Az esemény kisvonattal is megközelíthető lesz, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes késő estéig maradni, mert a rendezvény zárásaként egy igazán látványos attrakcióval készülnek a szervezők, amely lenyűgöző vizuális élményt nyújt majd a látogatóknak.
Az est fénypontjaként pedig egy vidám utcabálban lehet részt venni, ahol a jó hangulat és a tánc garantáltan nem marad el. Ez a záróesemény lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók egymással ismerkedjenek, beszélgessenek és együtt ünnepeljenek.

 


Kép forrása: Szada Fényei
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...