Csodás programokkal vár minket Szada szeptember 2-án, szombaton a fantasztikus Nyitott Kapuk Fényfesztivál keretein belül, ahol számos dolgot kipróbálhatunk!

Főoldal > Szeptember 2-án vár a Nyitott Kapuk Fényfesztivál Szadán

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szeptember 2-án vár a Nyitott Kapuk Fényfesztivál Szadán


2023/08/30
NA

A Nyitott Kapuk Fényfesztivál 2023. szeptember 2-án veszi kezdetét, és ez alkalommal is izgalmas programokkal és különleges hangulattal várja a látogatókat. Szada városa szeretettel hív és vár minden érdeklődőt, hogy részese lehessen ennek a lebilincselő eseménynek. A rendezvény a gyerekek és a felnőttek számára is felejthetetlen pillanatokat kínál majd a festői Székely-kertben és környékén.

Fényfesztivál Szada

Kulturális élmények és gasztronómiai kavalkád Szadán

Az esemény minden részletét gondosan tervezték meg a szervezők, hogy a látogatók valóban jól érezzék magukat és sokféle élménnyel gazdagodhassanak. A kulturális és művészeti tevékenységek terén is számos lehetőség adódik. Könyvbemutatók, kiállítások és zenés-táncos előadások színesítik a programok palettáját. A koncertek pedig kiváló lehetőséget nyújtanak a zene szerelmeseinek, hogy élvezhessék a különböző műfajokat.
A gasztronómiai élvezetek sem maradnak el a rendezvényen. Az árusok kínálatából finom falatokat és különleges készítményeket lehet majd megkóstolni és vásárolni. A helyi ízek és az újdonságok felfedezése garantáltan a gasztronómiai élményekre vágyók számára is feledhetetlen perceket hoz majd.

 

Sokszínű programok Szadán: koncertek, könyvbemutatók és játszóház

Az esemény napja tele lesz változatos programokkal, hogy minden korosztály megtalálja a számára érdekes tevékenységet. A koncertek különleges hangulatot teremtenek majd a rendezvényen, és lehetőséget adnak a látogatóknak, hogy a zenének és a ritmusnak hódoljanak.
A könyvbemutatók során az irodalom szerelmesei is kibővíthetik ismereteiket és felfedezhetnek új olvasmányokat. A különböző kiállítások pedig vizuális élményekkel gazdagítják majd a látogatók élményspektrumát.


A legfiatalabbak sem maradnak ki a mókából. A játszóház kiváló lehetőséget kínál nekik, hogy kreativitásukat és energiáikat kibontakoztathassák. Játékok, foglalkozások és szórakoztató tevékenységek várják a gyerekeket, akik garantáltan jól fogják érezni magukat.

 

Különleges élmény Szadán: esti attrakció és utcabál

Az esemény kisvonattal is megközelíthető lesz, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes késő estéig maradni, mert a rendezvény zárásaként egy igazán látványos attrakcióval készülnek a szervezők, amely lenyűgöző vizuális élményt nyújt majd a látogatóknak.
Az est fénypontjaként pedig egy vidám utcabálban lehet részt venni, ahol a jó hangulat és a tánc garantáltan nem marad el. Ez a záróesemény lehetőséget nyújt arra, hogy a látogatók egymással ismerkedjenek, beszélgessenek és együtt ünnepeljenek.

 


Kép forrása: Szada Fényei
 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!