Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

Mi más lenne a jobb, mint egy romantikus vacsora egy remek étteremben, majd utána sétálni egyet Gödöllőn. Legjobb éttermek Gödöllőn egy kis romantikázásra!
A veresegyházi Medveotthon mindig kecsegtet valamilyen csodás programmal, ezért most elhoztuk nektek a márciusi medveébresztő programjukat!
Gödöllőre érkezik két csodás művész: Szomor György és Dolhai Attila a Királyi Kastélyban fognak előadni Nőnap alkalmából egy felejthetetlen koncertet.
Csodálatos előadások következnek a gödöllői Királyi Váróban februárban és márciusban: Cserháti Zuszsa és Szécsi Pál életét dolgozza fel az Árva fiú darab.
Caramel rajongók figyelem, fantasztikus adventi koncert lesz december 17-én a Gödöllői Királyi Kastélyban, jegyek még kaphatóak, ne hagyd ki te sem ezt az estét!
Gödöllőn járt a Mikulás december 6-án a Café Freiben, ahol remek napot zártak a szervezők, de már készülnek a december 21-én lévő jubileumi eseményre is.
Magával ragadó történelem vár a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol különleges programmal várják a kismamákat és az egy év alatti kisbabákkal érkező családokat.
December 3-án, 17:00 órától Veresegyház történetében először indul el a téli karácsonyi traktoros felvonulás, ahol egyedi módon ünnepelhetjük az ünnepek varázsát.
Gödöllő adventi orgonakoncertjei minden pénteken ingyenesen várják a közönséget az evangélikus templomban, ígérve egyedi zenei élményeket az új orgonával.
Az Adventi Kastélynapok Gödöllőn csodás lehetőséget kínálnak arra, hogy a látogatók átéljék Sisi császárné karácsonyának varázsát a történelmi kastélyban.
Gödöllői Királyi Kastély Pálmaháza karácsonyi mesébe illő varázslattal, meleg italokkal és popcornnal várja a látogatókat, készüljünk együtt az ünnepekre.
A Gödöllői Adventi Napok ismét elvarázsolják a látogatókat december 9. és 22. között, szórakoztató programokkal, kézműves vásárral és karácsonyi hangulattal.

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...