Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

Mi más lenne a jobb, mint egy romantikus vacsora egy remek étteremben, majd utána sétálni egyet Gödöllőn. Legjobb éttermek Gödöllőn egy kis romantikázásra!
Gyere el te is szurkol a gödöllői Ötpróba Úszónapokra, a gödöllői uszodába: légy részese a sportolás okozta adrenalinnak és szurkolj a vízi sportolóknak a lelátóról!
Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban június 8-9-én: gyere el családoddal és éljétek újra a Sisi korabeli történelmet, legetek részesei a régmúlt idők hangulatának!
Csodálatos gödöllői fesztivál lesz május 11-én a Királyi Kastélyban, ami ráadásul ingyenes: szeretettel várja a természetbarátokat, kicsiket és nagyokat, edukatív és szórakoztató jeleggel.
Gyertek el 2024.május 4-én 12:0 órakor a gödöllői Café Freibe és legyetek részesei egy szuper, egészséges életmód és sport előadásnak Herda Istvántól személyesen, akitől bátran kérdezhettek is.
Közkívánatra idén is tarol Gödöllőn a Majális, számos remek programmal, fellépővel és finomsággal, mutatjuk, melyek azok a programok, amikre mindenképp lehet számítani, nézzük meg!
Május 13-án, hétfő este 19 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai előadásra kerül sor Orvos-Tóth Noémivel, klinikai szakpszichológussal és íróval.
Fedezd fel Erzsébet királyné szépségápolási trükkjeit a Gödöllői Kastélyban! Csütörtöki tárlatvezetések áprilisban a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol Sisit még közelebbről lehet megismerni!
Gödöllő Futókörök Napja 2024! Futamok, gyerekprogramok, frissítőpont, Cafe Frei finomságok. Fuss te is április 27-én Gödöllőn, értékes nyereményeket is nyerhetsz.
Április 13-án nyílik meg Katona Szabó Erzsébet emlékkiállítása: a kiállítás előkészítésében még maga a művész is aktívan részt vett.
Vérfagyasztó színházi előadás várható a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színházban, mégpedig Gázláng címmel. Krimi rajongóknak kötelezően ajánljuk a Gázlángot!
Ingyenesen megtekinthető, előzetes regisztrációval a Bach Mindenkinek Fesztivál csodás fellépése március 26-án Gödöllőn a Királyi Kastélyban!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....