Október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban rémisztő Halloween élmények várják a látogatókat, számos remek programokkal, amiket nem érdemes kihagyni idén sem!

Rémes este október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban

2023-10-26 16:56

Az őszi hónapok beköszöntével egyre inkább a Halloween ünnepre gondolunk, ami minden évben október 31-én kerül megrendezésre. Azonban az idei évben az ünnepre készülődve egy különleges eseményt is találhatunk a naptárban: 2023. október 28-án rémes egy este várja a látogatókat a Veresegyházi Medveotthonban. Ez az esemény minden korosztály számára kiváló szórakozást ígér, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja a látogatókat. A cikkben bemutatjuk, mit is várhatunk ettől a különleges estétől.

Medveotthon Veresegyház Halloween

Veresegyházi Medveotthon Halloween: remek programok várják kicsiket és nagyokat

 

Az esemény 18 órakor veszi kezdetét, és azok számára, akik már unják a szokványos Halloween bulikat, itt minden bizonnyal akad majd meglepetés. Azok, akik ellátogatnak a Veresegyházi Medveotthonba, egy olyan Halloween élménnyel gazdagodhatnak, amelyet még hosszú ideig emlegetni fognak.
Az esemény egyik központi része a hatalmas máglya, amelynek lángjai melegen ölelik majd körbe a látogatókat. A lángok fénye megvilágítja a környező erdős területet, és varázslatos hangulatot teremt a helyszínen. A máglya körül lehetőség lesz arra, hogy a résztvevők sütögessenek, beszélgessenek, és a közösség részévé váljanak.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: lámpások, cukorágyú, jósda és társai

 

A lámpás játékok is szerves részét képezik az eseménynek. A résztvevők saját kreativitásukat kamatoztatva készíthetnek saját lámpásokat, amelyeket aztán felhasználhatnak egy különleges sétához az éjszakában. A fények és árnyak játéka egyedülálló atmoszférát teremt, amely elkalauzol minket a hagyományos Halloween ünneplés határain túl.
A cukorágyúval is kényeztetik az édesszájú látogatókat. A finom édességek számos változata közül válogathatnak, és a gyerekeknek – és a gyermeklélekkel rendelkező felnőtteknek – ez igazi édes örömforrás lesz.


Ha valaki kíváncsi a jövőjére, a jósda is várja. A tapasztalt jósok képesek lesznek néhány rejtett titkot feltárni, és talán megvilágítani a jövőt.
Azok számára, akik inkább szórakozni szeretnének, piknikmozit rendeznek. A szabadban, a friss levegőn lehetőség nyílik egy jó film élvezetére a barátokkal vagy a családdal.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: el ne vessz a labirintusban!

 

Az igazi bátorságpróbát a borzongató labirintus jelenti a mosómedve kifutó mögötti erdős területen. A sötét erdőben koporsók, szellemek és sírok között kell eligazodni, és garantáltan sok rémisztő pillanatban lesz részünk. Ez az élmény igazi izgalom a horrorrajongók és azok számára, akik szeretnek kicsit megborzongani.


A Szépségversenyre is be lehet nevezni otthonról hozott kifaragott tökökkel. Kinek sikerül a legszebb és leglátványosabb tököt készíteni? A verseny izgalmas és kreatív módon hozza össze a résztvevőket. Az eseményt egy igazi boszorkánykonyha evőverseny zárja. Aki bátorságát próbára szeretné tenni, megkóstolhatja a konyhán készülő furcsa és izgalmas ételeket, amelyek között garantáltan akad majd meglepetés. A szellemvasút is a program részét képezi, ahol a látogatók olyan élményben részesülhetnek, amitől szemük nem marad szárazon.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: hátborzongató este, ahol garantált a szórakozás

 

Az esemény számos izgalmas programmal várja a látogatókat, és azoknak, akik valami különlegeset szeretnének az idei Halloween alkalmából, nem szabad kihagyniuk ezt a lehetőséget. A Veresegyházi Medveotthonban történő Halloween ünneplés garantáltan egy olyan élmény lesz, amelyről hosszú ideig beszélünk majd, és amelyet szívesen emlegetünk majd. Ha bátorságotok van és kíváncsiak vagytok a sötétség titkaival való találkozásra, ne hagyjátok ki ezt az eseményt október 31-én este! Legyen ez a Halloween az, amire még hosszú ideig visszaemlékeztek!

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...