Október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban rémisztő Halloween élmények várják a látogatókat, számos remek programokkal, amiket nem érdemes kihagyni idén sem!

Főoldal > Rémes este október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Rémes este október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban


2023/10/26
NA

Az őszi hónapok beköszöntével egyre inkább a Halloween ünnepre gondolunk, ami minden évben október 31-én kerül megrendezésre. Azonban az idei évben az ünnepre készülődve egy különleges eseményt is találhatunk a naptárban: 2023. október 28-án rémes egy este várja a látogatókat a Veresegyházi Medveotthonban. Ez az esemény minden korosztály számára kiváló szórakozást ígér, és garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja a látogatókat. A cikkben bemutatjuk, mit is várhatunk ettől a különleges estétől.

Medveotthon Veresegyház Halloween

Veresegyházi Medveotthon Halloween: remek programok várják kicsiket és nagyokat

 

Az esemény 18 órakor veszi kezdetét, és azok számára, akik már unják a szokványos Halloween bulikat, itt minden bizonnyal akad majd meglepetés. Azok, akik ellátogatnak a Veresegyházi Medveotthonba, egy olyan Halloween élménnyel gazdagodhatnak, amelyet még hosszú ideig emlegetni fognak.
Az esemény egyik központi része a hatalmas máglya, amelynek lángjai melegen ölelik majd körbe a látogatókat. A lángok fénye megvilágítja a környező erdős területet, és varázslatos hangulatot teremt a helyszínen. A máglya körül lehetőség lesz arra, hogy a résztvevők sütögessenek, beszélgessenek, és a közösség részévé váljanak.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: lámpások, cukorágyú, jósda és társai

 

A lámpás játékok is szerves részét képezik az eseménynek. A résztvevők saját kreativitásukat kamatoztatva készíthetnek saját lámpásokat, amelyeket aztán felhasználhatnak egy különleges sétához az éjszakában. A fények és árnyak játéka egyedülálló atmoszférát teremt, amely elkalauzol minket a hagyományos Halloween ünneplés határain túl.
A cukorágyúval is kényeztetik az édesszájú látogatókat. A finom édességek számos változata közül válogathatnak, és a gyerekeknek – és a gyermeklélekkel rendelkező felnőtteknek – ez igazi édes örömforrás lesz.


Ha valaki kíváncsi a jövőjére, a jósda is várja. A tapasztalt jósok képesek lesznek néhány rejtett titkot feltárni, és talán megvilágítani a jövőt.
Azok számára, akik inkább szórakozni szeretnének, piknikmozit rendeznek. A szabadban, a friss levegőn lehetőség nyílik egy jó film élvezetére a barátokkal vagy a családdal.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: el ne vessz a labirintusban!

 

Az igazi bátorságpróbát a borzongató labirintus jelenti a mosómedve kifutó mögötti erdős területen. A sötét erdőben koporsók, szellemek és sírok között kell eligazodni, és garantáltan sok rémisztő pillanatban lesz részünk. Ez az élmény igazi izgalom a horrorrajongók és azok számára, akik szeretnek kicsit megborzongani.


A Szépségversenyre is be lehet nevezni otthonról hozott kifaragott tökökkel. Kinek sikerül a legszebb és leglátványosabb tököt készíteni? A verseny izgalmas és kreatív módon hozza össze a résztvevőket. Az eseményt egy igazi boszorkánykonyha evőverseny zárja. Aki bátorságát próbára szeretné tenni, megkóstolhatja a konyhán készülő furcsa és izgalmas ételeket, amelyek között garantáltan akad majd meglepetés. A szellemvasút is a program részét képezi, ahol a látogatók olyan élményben részesülhetnek, amitől szemük nem marad szárazon.

 

Veresegyházi Medveotthon Halloween: hátborzongató este, ahol garantált a szórakozás

 

Az esemény számos izgalmas programmal várja a látogatókat, és azoknak, akik valami különlegeset szeretnének az idei Halloween alkalmából, nem szabad kihagyniuk ezt a lehetőséget. A Veresegyházi Medveotthonban történő Halloween ünneplés garantáltan egy olyan élmény lesz, amelyről hosszú ideig beszélünk majd, és amelyet szívesen emlegetünk majd. Ha bátorságotok van és kíváncsiak vagytok a sötétség titkaival való találkozásra, ne hagyjátok ki ezt az eseményt október 31-én este! Legyen ez a Halloween az, amire még hosszú ideig visszaemlékeztek!


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!