Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

A gödöllői Karácsonyház ingyenesen várja a látogatókat egész évben, készülj fel egy felejthetetlen és csodás karácsonyi élményre te is Gödöllő központjában!
A Schönbrunn kincsei Gödöllőn elhozza azt a lenyűgöző történetet, amely Erzsébet királyné különleges életét mutatja be: ne hagyjuk ki, január 28-ig megtekinthetjük!
Halloween tökfaragó verseny Gödöllőn: összehozza azokat a szülőket, akik szeretnék a gyermekükkel eltölteni az időt, miközben együtt készítenek egy Halloween tököt.
Október 31-én a Veresegyházi Medveotthonban rémisztő Halloween élmények várják a látogatókat, számos remek programokkal, amiket nem érdemes kihagyni idén sem!
Október 22-én, vasárnap a gödöllői Civil Házban az "Ember(ség) Találkozó" eseményen D. Tóth Norbert írásait Tarján Péter színművész előadásában élvezhetjük.
Gödöllőn a Halloween ünnepe új színt és közösségi összefogást hoz, ahol az "Csokit vagy csalunk!" jelszó édes ígéretekkel teli címekre vezeti a kis halloweeneseket.
Találkozzunk október 9-én Gödöllőn a Királyi Váróban, és merüljünk el Price Márton lenyűgöző hegymászó kalandjaiban, hogy erőt merítve inspirálva térjünk haza!
Október 1-jén Veresegyház vár mindenkit egy felejthetetlen Szüreti Vígasságra csodálatos programokkal és finom ételekkel, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Szeptember 29-én indul a 25. Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál a Királyi Kastélyban, ahol magyar és nemzetközi hárfaművészek koncertjei is lesznek többek között.
Csodás programokkal vár minket Szada szeptember 2-án, szombaton a fantasztikus Nyitott Kapuk Fényfesztivál keretein belül, ahol számos dolgot kipróbálhatunk!
2023.szeptember 9 és 10 között fantasztikus programok várnak mindenkit Gödöllőn hatalmas sztárokkal, mint például T.Danny vagy az élő legenda Demjén Ferenc!
Állatkertek Éjszakája Veresegyház: a veresegyházi Medveotthon is várja szeretettel a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek Éjszakáján, nézd meg a programokat!

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...