Október 22-én, vasárnap a gödöllői Civil Házban az "Ember(ség) Találkozó" eseményen D. Tóth Norbert írásait Tarján Péter színművész előadásában élvezhetjük.

Főoldal > Ember(ség) Találkozó: D. Tóth Norbert hangoskönyv előadás Gödöllőn

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ember(ség) Találkozó: D. Tóth Norbert hangoskönyv előadás Gödöllőn


2023/10/18
NA

Október 22-én, 16:00-kor egy különleges eseményre invitálja az érdeklődőket a gödöllői Civil Ház. Az "Ember(ség) Találkozó" nevet viselő esemény keretében lehetőség nyílik bepillantani egy kivételes ember, D. Tóth Norbert életébe és munkásságába. A program kiemelkedő eseményeként a résztvevők ingyenesen élvezhetik majd egy rögtönzött hangoskönyv előadását, mely D. Tóth Norbert írásaiból született. Az est különlegességét tovább fokozza, hogy a szövegeket Tarján Péter színművész személyesít meg, míg a zenét Schier Barna varázsolja elénk.

Gödöllő Civil Ház

Ember(ség) Találkozó: D. Tóth Norbert filmbe illő élete

 

D. Tóth Norbert élettörténete valóságos inspiráció forrás mindazoknak, akik hisznek a kitartásban és az emberi erőben. Hosszú és nehezen járható úton haladt az életben, kezdetben mindenféle hátránnyal megáldva. Bár a kezdetek rendkívül nehezek voltak, Norbert sosem adta fel, és a sors is segítségére sietett abban, hogy jó irányba forduljanak a dolgok. Elhatározta, hogy a nehézségek ellenére értékes és pozitív változást hoz az életében és mások számára is.


A megélt élményei gazdag tárházát alkotják írásainak, melyek emberi sorsok mélyéről merítenek. Rendkívüli tapasztalatai hatására Norbert nemcsak írásokat alkot, hanem rendszeresen szervez segélyakciókat is, hogy segítsen bajba jutott családoknak. Így az írás és az emberiesség egyesül az ő munkásságában, és az est során mindkettőt megismerhetjük.

 

Ember(ség) Találkozó: Tarján Péter és Schier Barna csodás előadásában 

 

A rendezvény másik különlegessége, hogy a közönség egyik előadásból a másikba merülhet, hiszen D. Tóth Norbert írásait Tarján Péter színművész tolmácsolja. Tarján Péter tehetsége és szenvedélye a színjátszás iránt garantálja, hogy az est valóban emlékezetes és megindító élmény legyen minden résztvevő számára.
Az esemény zenés részét Schier Barna, a tehetséges zenész látja el. Zenéjével kiegészíti és mélyíti az előadások érzelmi mélységét, így segítve a közönségnek még jobban beleélni magát az elhangzottakba.

 

Ember(ség) Találkozó: várnak mindenkit szeretettel, ingyenes belépéssel!

 

D. Tóth Norbert élettörténete példaértékű, és az "Ember(ség) Találkozó" esemény alkalmat kínál mindannyiunknak arra, hogy mélyebben megértsük az emberi természet erejét és a művészet gyógyító hatását. Ne hagyd ki ezt a kivételes alkalmat, és látogass el október 22-én 16:00-kor a gödöllői Civil Házba, hogy részese legyél ennek az inspiráló és felemelő délutánnak. Az esemény ingyenes belépéssel érhető el, így bárki részt vehet rajta, és megoszthatja az emberi(esség) varázsát.
 


TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!