Október 22-én, vasárnap a gödöllői Civil Házban az "Ember(ség) Találkozó" eseményen D. Tóth Norbert írásait Tarján Péter színművész előadásában élvezhetjük.

Ember(ség) Találkozó: D. Tóth Norbert hangoskönyv előadás Gödöllőn

2023-10-17 18:59

Október 22-én, 16:00-kor egy különleges eseményre invitálja az érdeklődőket a gödöllői Civil Ház. Az "Ember(ség) Találkozó" nevet viselő esemény keretében lehetőség nyílik bepillantani egy kivételes ember, D. Tóth Norbert életébe és munkásságába. A program kiemelkedő eseményeként a résztvevők ingyenesen élvezhetik majd egy rögtönzött hangoskönyv előadását, mely D. Tóth Norbert írásaiból született. Az est különlegességét tovább fokozza, hogy a szövegeket Tarján Péter színművész személyesít meg, míg a zenét Schier Barna varázsolja elénk.

Gödöllő Civil Ház

Ember(ség) Találkozó: D. Tóth Norbert filmbe illő élete

 

D. Tóth Norbert élettörténete valóságos inspiráció forrás mindazoknak, akik hisznek a kitartásban és az emberi erőben. Hosszú és nehezen járható úton haladt az életben, kezdetben mindenféle hátránnyal megáldva. Bár a kezdetek rendkívül nehezek voltak, Norbert sosem adta fel, és a sors is segítségére sietett abban, hogy jó irányba forduljanak a dolgok. Elhatározta, hogy a nehézségek ellenére értékes és pozitív változást hoz az életében és mások számára is.


A megélt élményei gazdag tárházát alkotják írásainak, melyek emberi sorsok mélyéről merítenek. Rendkívüli tapasztalatai hatására Norbert nemcsak írásokat alkot, hanem rendszeresen szervez segélyakciókat is, hogy segítsen bajba jutott családoknak. Így az írás és az emberiesség egyesül az ő munkásságában, és az est során mindkettőt megismerhetjük.

 

Ember(ség) Találkozó: Tarján Péter és Schier Barna csodás előadásában 

 

A rendezvény másik különlegessége, hogy a közönség egyik előadásból a másikba merülhet, hiszen D. Tóth Norbert írásait Tarján Péter színművész tolmácsolja. Tarján Péter tehetsége és szenvedélye a színjátszás iránt garantálja, hogy az est valóban emlékezetes és megindító élmény legyen minden résztvevő számára.
Az esemény zenés részét Schier Barna, a tehetséges zenész látja el. Zenéjével kiegészíti és mélyíti az előadások érzelmi mélységét, így segítve a közönségnek még jobban beleélni magát az elhangzottakba.

 

Ember(ség) Találkozó: várnak mindenkit szeretettel, ingyenes belépéssel!

 

D. Tóth Norbert élettörténete példaértékű, és az "Ember(ség) Találkozó" esemény alkalmat kínál mindannyiunknak arra, hogy mélyebben megértsük az emberi természet erejét és a művészet gyógyító hatását. Ne hagyd ki ezt a kivételes alkalmat, és látogass el október 22-én 16:00-kor a gödöllői Civil Házba, hogy részese legyél ennek az inspiráló és felemelő délutánnak. Az esemény ingyenes belépéssel érhető el, így bárki részt vehet rajta, és megoszthatja az emberi(esség) varázsát.
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....