Tűztorony Ház

Tűztorony Ház

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

Elérkezett a tavasz, és nálunk még esős időben is változatos programokat, étel- és italkínálatot találsz! Ismerd meg Te is májusi programajánlatunkat a gödöllői Tűztorony kávézóban!
Közeledik a tavasz, és mi szeretnénk egy kicsit mozgalmasabbá, vidámabbá tenni! Ismerd meg márciusi programjainkat, amelyre Téged is szeretettel várunk!
Szeretnéd a telet még vonzóbbá tenni egy finom kávéval, vagy egy izgalmas programmal? A gödöllői Tűztorony Kávézóban ezt idén is megteheted!
Beköszöntött az ősz, és mi továbbra is várjuk kedves Vendégeinket étel- és italkülönlegességeinkkel, érdekes programjainkkal Gödöllő szívében, a Tűztorony udvarban!
2015 októberében is változatos programokkal, étel és italkínálattal várjuk kedves vendégeinket a gödöllői tűztorony kávézóban!
2015 szeptemberében is változatos programokkal, étel- és italkínalattal várjuk minden kedves vendégünket a gödöllői Tűztorony kávézóban!
A gödöllői Tűztorony kávézó 2015 augusztusában is változatos programokkal, étel-, ital- és kávékülönlegességekkel várja minden kedves vendégét!
2015 júliusában a gödöllői tűztorony kávézó ismét változatos programokkal, különleges étel- és italkínálattal várja kedves vendégeit a város központjában!
A gödöllői Tűztorony kávézó júniusban is változatos programokkal, ínycsiklandó étel- és italkínálattal vár minden kedves vendéget!
A gödöllői Tűztorony kávéház májusban is változatos programokkal, ital és ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeit! Térj be hozzánk, és üdvözöld nálunk a tavaszt!
A gödöllői Tűztorony kávéház áprilisban is szeretettel vár minden kedves vendéget, változatos finomságokkal, kávékülönlegességekkel és tavaszi programokkal! Térj be hozzánk Te is Gödöllő szívében!
A gödöllői Tűztorony kávé márciusi programja 2015-ös évre. Üdvözöld velünk a tavaszt! Ital és kávékülönlegességeg, sütemények és változatos programok várnak rád a Tűztorony kávézóban!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...