Állatkertek Éjszakája Veresegyház: a veresegyházi Medveotthon is várja szeretettel a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek Éjszakáján, nézd meg a programokat!

Főoldal > Állatkertek Éjszakája a Veresegyházi Medveotthonban: csodás programok várják a látogatókat augusztus 25-én

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Állatkertek Éjszakája a Veresegyházi Medveotthonban: csodás programok várják a látogatókat augusztus 25-én


2023/08/22
NA

Idén immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az országosan elismert Állatkertek Éjszakája programsorozat, melynek keretében a Veresegyházi Medveotthon is különleges élményekkel várja a látogatókat 2023. augusztus 25-én. A rendhagyó rendezvényen változatos programok, izgalmas látványetetések és más, a mindennapi állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalók várnak minden érdeklődőt.

Állatkertek Éjszakája Veresegyház

Állatkertek Éjszakája Veresegyházi Medveotthon: szuper programok kicsiknek és nagyoknak

 

Az eseményre való részvétel egyszerű: az állatkerti belépők megvásárlásával már a programok között találhatjuk magunkat. Az Állatkertek Éjszakája azért is különleges, mert lehetőséget nyújt, hogy a sötétedés beköszöntével ismerjük meg az állatokat egy újfajta, éjszakai kontextusban.

 

Állatkertek Éjszakája Veresegyház: programlista

 

17.00 - Kapunyitás Az esemény kezdetén megnyílik a Medveotthon kapuja, hogy a látogatók felfedezhessék a különleges éjszakai látnivalókat.
17.15 - Predator előadás a kézbarát farkasoknál Izgalmas előadás keretében ismerhetjük meg a kézbarát farkasok világát és életmódját.
17.30 - Bemutatkoznak a játékos ormányos medvék - vacsoraidő Az ormányos medvék nem csupán bemutatják játékos oldalukat, de betekintést is nyerhetünk a vacsorázásuk rituáléjába.
18.00 - Ládafia Bábszínház - Az ördög kilenc kérdése A Ládafia Bábszínház előadása gondoskodik a szórakozásról és nevetésről az egész család számára.
19.00 - Madárbemutató A madárbemutató során a tollas barátaink párjai és szokatlan szárnyalása tárul a látogatók elé.
19.30 - Hüllők, pókok testközelből A hüllők és pókok szerelmesei megismerkedhetnek kedvenceikkel, és közelebbről is szemügyre vehetik őket.
20.00 - Előadás az oroszlánokról Az oroszlánok birodalmába nyerhetünk betekintést, melyet egy informatív és érdekfeszítő előadás vezet fel.
21.00 - Tűzvarázs show A tűzművészek bemutatója varázslatos hangulatot teremt az esti órákban.
21.30 - Piknik mozi Az éjszakai kikapcsolódás utolsó pontjaként piknik mozi várja az érdeklődőket, hogy az állatok és az éjszaka közötti időszakban is élvezhessék a szórakozást.

 

Állatkertek Éjszakája Veresegyházon: játékok, lampionos erdei vasút

 

Az esemény alatt folyamatosan zajló programok is bőven színesítik a Medveotthonban eltöltött időt, mint például a lampionos erdei bányavasúton való utazás, a Tapizoo nevű érzékszervi és ügyességi játékok, illetve a zenés pihenősarok a BandáZoo-tól.
Az Állatkertek Éjszakája a Veresegyházi Medveotthonban izgalmas és egyedülálló élményt kínál minden korosztály számára. A programok sora garantáltan felejthetetlen pillanatokat nyújt a látogatóknak, miközben segít abban is, hogy az állatok világát új és izgalmas perspektívában ismerjük meg.

 

 


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!