Állatkertek Éjszakája Veresegyház: a veresegyházi Medveotthon is várja szeretettel a látogatókat augusztus 25-én az Állatkertek Éjszakáján, nézd meg a programokat!

Állatkertek Éjszakája a Veresegyházi Medveotthonban: csodás programok várják a látogatókat augusztus 25-én

2023-08-22 17:18

Idén immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre az országosan elismert Állatkertek Éjszakája programsorozat, melynek keretében a Veresegyházi Medveotthon is különleges élményekkel várja a látogatókat 2023. augusztus 25-én. A rendhagyó rendezvényen változatos programok, izgalmas látványetetések és más, a mindennapi állatkerti látogatáshoz képest rendkívüli látnivalók várnak minden érdeklődőt.

Állatkertek Éjszakája Veresegyház

Állatkertek Éjszakája Veresegyházi Medveotthon: szuper programok kicsiknek és nagyoknak

 

Az eseményre való részvétel egyszerű: az állatkerti belépők megvásárlásával már a programok között találhatjuk magunkat. Az Állatkertek Éjszakája azért is különleges, mert lehetőséget nyújt, hogy a sötétedés beköszöntével ismerjük meg az állatokat egy újfajta, éjszakai kontextusban.

 

Állatkertek Éjszakája Veresegyház: programlista

 

17.00 - Kapunyitás Az esemény kezdetén megnyílik a Medveotthon kapuja, hogy a látogatók felfedezhessék a különleges éjszakai látnivalókat.
17.15 - Predator előadás a kézbarát farkasoknál Izgalmas előadás keretében ismerhetjük meg a kézbarát farkasok világát és életmódját.
17.30 - Bemutatkoznak a játékos ormányos medvék - vacsoraidő Az ormányos medvék nem csupán bemutatják játékos oldalukat, de betekintést is nyerhetünk a vacsorázásuk rituáléjába.
18.00 - Ládafia Bábszínház - Az ördög kilenc kérdése A Ládafia Bábszínház előadása gondoskodik a szórakozásról és nevetésről az egész család számára.
19.00 - Madárbemutató A madárbemutató során a tollas barátaink párjai és szokatlan szárnyalása tárul a látogatók elé.
19.30 - Hüllők, pókok testközelből A hüllők és pókok szerelmesei megismerkedhetnek kedvenceikkel, és közelebbről is szemügyre vehetik őket.
20.00 - Előadás az oroszlánokról Az oroszlánok birodalmába nyerhetünk betekintést, melyet egy informatív és érdekfeszítő előadás vezet fel.
21.00 - Tűzvarázs show A tűzművészek bemutatója varázslatos hangulatot teremt az esti órákban.
21.30 - Piknik mozi Az éjszakai kikapcsolódás utolsó pontjaként piknik mozi várja az érdeklődőket, hogy az állatok és az éjszaka közötti időszakban is élvezhessék a szórakozást.

 

Állatkertek Éjszakája Veresegyházon: játékok, lampionos erdei vasút

 

Az esemény alatt folyamatosan zajló programok is bőven színesítik a Medveotthonban eltöltött időt, mint például a lampionos erdei bányavasúton való utazás, a Tapizoo nevű érzékszervi és ügyességi játékok, illetve a zenés pihenősarok a BandáZoo-tól.
Az Állatkertek Éjszakája a Veresegyházi Medveotthonban izgalmas és egyedülálló élményt kínál minden korosztály számára. A programok sora garantáltan felejthetetlen pillanatokat nyújt a látogatóknak, miközben segít abban is, hogy az állatok világát új és izgalmas perspektívában ismerjük meg.

 

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...