Gödöllői Belvárosi Napok: 2023.szeptember 9 és 10 között fantasztikus programok várnak mindenkit Gödöllőn hatalmas sztárokkal, mint például T.Danny vagy az élő legenda Demjén Ferenc!

Főoldal > Ingyenes Demjén koncert: A Gödöllői Belvárosi Napokon Demjén Ferenc is fellép

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ingyenes Demjén koncert: A Gödöllői Belvárosi Napokon Demjén Ferenc is fellép


2023/08/30
NA

A művészet és a zene összehozza az embereket, és idén sem lesz ez másképp Gödöllő városában. A város szívében elhelyezkedő Művészetek Háza ismét egy lenyűgöző rendezvénnyel készül, ahol a helyi közösség és a látogatók egyaránt részt vehetnek a kulturális élményekben. Az Alsópark ad otthont az eseménynek, ahol a város lakói szeptember 9-én és 10-én gyűlnek össze, hogy élvezzék az ingyenes Gödöllői Belvárosi Napok sokszínű programjait.

Gödöllői Belvárosi Napok

Alsópark Gödöllő: a Belvárosi Napok otthona

Az Alsópark egy olyan helyszín, ami szervesen illeszkedik Gödöllő városának életébe. Itt található a Művészetek Háza, amely már régóta szolgál kulturális és művészeti központként a város számára. A park szépsége és nyugalmat árasztó környezete tökéletesen alkalmas arra, hogy összehozza az embereket, és lehetőséget teremtsen a közösségi élményekre.

 

A Gödöllői Belvárosi Napok két napig tartanak

A Gödöllői Belvárosi Napok 2023-ban szeptember 9-én és 10-én kerülnek megrendezésre. Az esemény két napjának tele van izgalmas programokkal, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes tevékenységeket. Az esemény első napjának reggelén a város sport szerelmesei élvezhetik a Sportdélelőttöt és a futónapot, melyek lendületesen indítják a rendezvényt.

 

Gödöllői Belvárosi Napok: Kiss Kevin, T.Danny és a Honeybeast

Az esemény első napja a kultúra és a zene jegyében telik. Délután 3 órakor az érdeklődők részt vehetnek a Csillagok Fala új kéznyomatainak avatásán, mely egy különleges pillanatot ígér az MŰVÉSZETEK HÁZA Gödöllő falainál. Este pedig a zene szerelmesei élvezhetik az akusztikus koncerteket, melyeken Békefi Viki és Feng YA OU varázsolják el a közönséget. Az este további részében pedig olyan előadók lépnek színpadra, mint Kiss Kevin, T. Danny és a Honeybeast, hogy fergeteges hangulatot teremtsenek.

 

Gödöllői Belvárosi Napok: a második nap jönnek a nagyágyúk

Az esemény második napjának reggelén az állatoké lesz a főszerep a kutya szépségversenyen, amely az állatvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet. A gyerekeket sem hagyják ki az eseményből: a Kalap Jakab gyerekműsor vidám perceket ígér a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az estét pedig a zenei csemegék teszik feledhetetlenné. Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje garantáltan mosolyt csal majd az arcokra, majd a DR BRS és Krisz Rudi lendületes produkciójával folytatódik a zenei élvezet. Az este csúcspontjaként pedig a legendás Demjén Ferenc lép színpadra, hogy magával ragadja a közönséget ikonikus slágereivel.

 

Tűzijáték a Gödöllői Belvárosi Napokon

Az esemény utolsó mozzanataként egy grandiózus tűzijátékban lehet részük azoknak, akik kitartanak az este legvégéig. Ez a fény- és színszimfónia méltó zárása lesz a Gödöllői Belvárosi Napoknak, és egyúttal egy emlékezetes élményt nyújt majd mindazoknak, akik részt vesznek az eseményen.

 


ForrásokHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!