Gödöllői Belvárosi Napok: 2023.szeptember 9 és 10 között fantasztikus programok várnak mindenkit Gödöllőn hatalmas sztárokkal, mint például T.Danny vagy az élő legenda Demjén Ferenc!

Ingyenes Demjén koncert: A Gödöllői Belvárosi Napokon Demjén Ferenc is fellép

2023-08-30 21:20

A művészet és a zene összehozza az embereket, és idén sem lesz ez másképp Gödöllő városában. A város szívében elhelyezkedő Művészetek Háza ismét egy lenyűgöző rendezvénnyel készül, ahol a helyi közösség és a látogatók egyaránt részt vehetnek a kulturális élményekben. Az Alsópark ad otthont az eseménynek, ahol a város lakói szeptember 9-én és 10-én gyűlnek össze, hogy élvezzék az ingyenes Gödöllői Belvárosi Napok sokszínű programjait.

Gödöllői Belvárosi Napok

Alsópark Gödöllő: a Belvárosi Napok otthona

Az Alsópark egy olyan helyszín, ami szervesen illeszkedik Gödöllő városának életébe. Itt található a Művészetek Háza, amely már régóta szolgál kulturális és művészeti központként a város számára. A park szépsége és nyugalmat árasztó környezete tökéletesen alkalmas arra, hogy összehozza az embereket, és lehetőséget teremtsen a közösségi élményekre.

 

A Gödöllői Belvárosi Napok két napig tartanak

A Gödöllői Belvárosi Napok 2023-ban szeptember 9-én és 10-én kerülnek megrendezésre. Az esemény két napjának tele van izgalmas programokkal, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes tevékenységeket. Az esemény első napjának reggelén a város sport szerelmesei élvezhetik a Sportdélelőttöt és a futónapot, melyek lendületesen indítják a rendezvényt.

 

Gödöllői Belvárosi Napok: Kiss Kevin, T.Danny és a Honeybeast

Az esemény első napja a kultúra és a zene jegyében telik. Délután 3 órakor az érdeklődők részt vehetnek a Csillagok Fala új kéznyomatainak avatásán, mely egy különleges pillanatot ígér az MŰVÉSZETEK HÁZA Gödöllő falainál. Este pedig a zene szerelmesei élvezhetik az akusztikus koncerteket, melyeken Békefi Viki és Feng YA OU varázsolják el a közönséget. Az este további részében pedig olyan előadók lépnek színpadra, mint Kiss Kevin, T. Danny és a Honeybeast, hogy fergeteges hangulatot teremtsenek.

 

Gödöllői Belvárosi Napok: a második nap jönnek a nagyágyúk

Az esemény második napjának reggelén az állatoké lesz a főszerep a kutya szépségversenyen, amely az állatvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet. A gyerekeket sem hagyják ki az eseményből: a Kalap Jakab gyerekműsor vidám perceket ígér a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az estét pedig a zenei csemegék teszik feledhetetlenné. Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertje garantáltan mosolyt csal majd az arcokra, majd a DR BRS és Krisz Rudi lendületes produkciójával folytatódik a zenei élvezet. Az este csúcspontjaként pedig a legendás Demjén Ferenc lép színpadra, hogy magával ragadja a közönséget ikonikus slágereivel.

 

Tűzijáték a Gödöllői Belvárosi Napokon

Az esemény utolsó mozzanataként egy grandiózus tűzijátékban lehet részük azoknak, akik kitartanak az este legvégéig. Ez a fény- és színszimfónia méltó zárása lesz a Gödöllői Belvárosi Napoknak, és egyúttal egy emlékezetes élményt nyújt majd mindazoknak, akik részt vesznek az eseményen.

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...