Mit csináljunk Gödöllőn? - Programok Gödöllőn és környékén

Programok Gödöllőn

 

Programot keresel a hétvégére Gödöllőn és környékén? Értesülj a legfrissebb programokról az oldalon legyen szó ingyenes rendezvényekről, vagy különleges programokról itt minden Gödöllői programot megtalálsz. Ingyenes gyereknapi programok, majális, színházi előadások, koncertek, városi rendezvények. Értesülj Gödöllő és környéke aktuális programjairól és készülj előre a hétvégére! Ingyenes programok Gödöllőn!

 

Gödöllő programlehetőségek


Nem tudod mit csináljatok a gyerekekkel a hétvégén, vagy csak egy közös programot keresel a romantikus hétvégétekre a párotokkal? A Tűztoronyház blogon minden aktuális program lehetőségről értesülhetsz, ami Gödöllőn vagy a környékén kerül megrendezésre! Tarts velünk és ismerd meg a legjobb programokat Gödöllő városában! Programok a Grassalkovich – Kastélyban, programok a Szent István Egyetemen és programok a Szabadság Téren. Gödöllő több helyszínen is tartogat izgalmas programlehetőségeket, lapozz lejjebb az aktuális programok megismeréséért!

 

Ezért látogass el Gödöllőre!


Gödöllőn számos látnivaló van, amit érdemes megtekinteni, például itt helyezkedik el az ország legnagyobb barokk kastélya, a Grassalkovich – Kastély, ami Magyarország egyik kiemelkedő történelmi és műemléki értéke. A Sissi Kastélyként is ismert épület, belülről is megtekinthető és különleges programokat is szoktak szervezni egyes ünnepnapok alkalmával, mint például az Ibolya nap, a gyereknap, vagy számos más jeles ünnepnapon. Azonban nem csak ezeken a napokon látogathatjuk meg a kastélyt, akár egy sima hétköznapon is szeretettel várják az érdeklődőket, így maga a kastély és a kastélypark felfedezése is tökéletes program lehetőség lehet egész évbe, télen és nyáron is! Értesülj a Sissi Kastély különleges programjairól az oldalunkon, hogy ne maradjatok le az élményekről! Számos ingyenes program Gödöllőn!

 

Programok a hétvégére – Ingyenes programok Gödöllőn


Kirándulnátok egyet a hétvégén a szép időben? Esetleg meghallgatnátok egy jó koncertet vagy megnéznétek egy színházi darabot vagy esetleg beülnétek egy jó filmre a moziba? Ingyenes program Gödöllőn? Gödöllőn számos programlehetőség van, így biztosan nem fogsz unatkozni egy hétvégén sem a városban! Amennyiben természetbarát programot kerestek, akkor a Gödöllői Erdészeti Arborétum a legjobb választás! Magyarország első agrobotanikus kertje található meg Gödöllőn, amelyet még 1902-ben alapítottak, és körülbelül 1400 növényfajnak ad otthon. Akár kisgyerekekkel, akár kutyával szeretnétek egyet túrázni, kirándulni ez egy remek program lehet a hétvégére. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődik az ember a szabadban!

 

Programok Gödöllőn és környékén


Fedezzétek fel Gödöllőt és ismerkedjetek meg Magyarország egyik legszebb városával! Számtalan programlehetőség vár Gödöllő belvárosában és a külvárosban egyaránt, érdemes nyomon követni a friss programlehetőségeket a weboldalunkon, hogy ne maradjatok le semmiről! Izgalmas programokkal vár Budapest agglomerációs városa Gödöllő, programok közel Budapesthez, mindössze 30 percre a várostól. Nézd meg milyen Budapesthez közeli programok várnak Gödöllőn! Ingyenes programok Gödöllőn
 

Madarakkal kapcsolatos ismeretterjesztő előadást tart a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Gödöllői Helyi Csoportja a Gödöllői Királyi Kastélynál.
A hagyományokhoz hűen május 1-jén újra nagyszabású majális várja a kedves érdeklődőket Gödöllőn az Alsó-Parkban: szuper programok gyerekeknek és felnőtteknek!
A manapság egyre népszerűbb „szedd magad” akciók által virágokat, gyümölcsöket szedhetünk magunknak: most Gödöllőn nárciszokat és tulipánokat vihetünk haza!
A klasszikus mű színházi előadásban ezúttal fiatal felnőttek szereplésével mutatkozik be: így még drámaibb és még szívbe markolóbb hatást keltve a nézőkben.
Ingyenesen látogatható IX. Nemzetközi Környezetvédelmi Filmfesztivál a Gödöllői Királyi Kastélyban: légy részese ennek az edukatív, izgalmas programnak te is!
Ibolya nap–Húsvét a kastélyban névvel vár minket a Gödöllői Királyi Kastély húsvétkor a már hagyományosnak számító programsorozattal, 1000 Forintos napi jeggyel.
Március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál kiemelt eseménye a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertje.
A Gödöllői Királyi Kastély is csatlakozik egy felhíváshoz, mely a rovarvilág nehéz helyzetéről szól, több fajta színes programmal készülnek a látogatók számára!
Március 19-én ébresszük fel közösen a medvéket a veresegyházi Medveotthonban: csodás programokkal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt, ne hagyjátok ki ti sem!
Nőnapi Ajándékkosár néven várja a gödöllői Művészetek Háza a kedves érdeklődőket (nem csak nőket!) március 4-6-ig a hagyományos Nőnapi programok keretein belül.
Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára megrendezett mozgó Petőfi kiállítás február 21-én a gödöllői Főtéren egy busz formájában, a belépés ingyenes!
A versenyre való nevezés ugyan lezárult, de a kóstolásra szeretettel várják az érdeklődőket az V. Kolbásztöltő versenyen Gödöllőn, amire érdemes lesz elmenni!

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...