Halloween tökfaragó verseny Gödöllőn: összehozza azokat a szülőket, akik szeretnék a gyermekükkel eltölteni az időt, miközben együtt készítenek egy Halloween tököt.

Főoldal > Faragj egy Halloween tököt a gyermekeddel és nyerj egy gödöllői Cafe Frei utalványt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Faragj egy Halloween tököt a gyermekeddel és nyerj egy gödöllői Cafe Frei utalványt


2023/10/27
NA

Ahogy beköszönt az október, és az éjszakák hűvösebbek és sötétebbek lesznek, egy dolog biztosan minden család gondolatait foglalja el: Halloween közeledik! Az év egyik legvonzóbb ünnepe, ahol a családok együtt tölthetik az időt, kreatívak lehetnek, és megmutathatják kreatív tehetségüket. És most van egy remek lehetőség a kreativitás és szórakozás összehozására, mely egyben a lehetőséget is kínálja a nyeremények megszerzésére.

tökfaragó verseny Gödöllő

Halloween Gödöllőn: tökfaragó verseny a Cafe Frei jóvoltából 

 

A "Gyermek tökfaragó szépségverseny" olyan esemény, amely a gyermekeddel eltöltött minőségi időt ötvözi a kreativitással, és még az esélyt is kínálja egy kávézóban való finom kikapcsolódásra. Ennek az eseménynek a célja, hogy összehozza a családokat és azokat a szülőket, akik szeretnék a gyermekükkel eltölteni az időt, miközben együtt készítenek egy Halloween-tököt.

 

Halloween Gödöllőn: a tökfaragó verseny részvételi feltételei egyszerűek

 

-    Faragj egy Halloween tököt a gyerkőccel.
-    Küldd el a gödöllői Cafe Freinek Facebookon a gyermek és a remekmű közös fotóját és a készítő nevét üzenetben. Ne felejtsd el eljuttatni a fényképet 2023. október 31-ig.
-    Minden beérkezett fotót és készítő nevét kitesszük a verseny hivatalos oldalára, ahol az emberek kedvelhetik (like-olhatják) a kedvencüket.
-    A verseny véget ér 2023. november 6-án, és az a gyermek, akinek a fotója a legtöbb kedvelést kapja, nyereményben részesül.

 

Halloween Gödöllőn: kiknek szól a tökfaragó verseny?

 

A verseny azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnek alkotni, faragni és kreatívak lenni. Emellett a versenyre való jelentkezés teljesen ingyenes, így bárki részt vehet benne. Mindenki ugyanolyan esélyekkel indul, így bármelyik gyermek győzhet, ha a képe számos tetszést gyűjt.

 

Halloween Gödöllőn: mit kap az első három helyezett a tökfaragó versenyen?

 

A nyeremények sem csekélyek, és garantáltan örömet fognak szerezni a nyerteseknek:


1.helyezett: 5000 Ft értékű Cafe Frei Gödöllő ajándékkártya
2.helyezett: 2000 Ft értékű Cafe Frei Gödöllő ajándékkártya
3.helyezett: Egy nagy forrócsoki tejszínhabbal a gödöllői Cafe Frei kávézóban fogyasztva


Az első helyezett ajándékkártyája lehetőséget biztosít arra, hogy a nyertes és a családja együtt élvezhessék a Cafe Frei kávézó kulináris élvezeteit. Egy finom kávé vagy forró csoki az őszi hidegben mindig jól jön! Ne feledd, minél több like-ot gyűjt a gyermeked fotója, annál nagyobb esélye van a győzelemre. Ezért érdemes szólni a családnak, a szomszédoknak, a barátoknak, sőt, még az iskolai osztálynak is! Minél több ember tud a versenyről és kedveli a fotót, annál nagyobb esély van a nyeremények megszerzésére.


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!