Halloween tökfaragó verseny Gödöllőn: összehozza azokat a szülőket, akik szeretnék a gyermekükkel eltölteni az időt, miközben együtt készítenek egy Halloween tököt.

Faragj egy Halloween tököt a gyermekeddel és nyerj egy gödöllői Cafe Frei utalványt

2023-10-26 17:34

Ahogy beköszönt az október, és az éjszakák hűvösebbek és sötétebbek lesznek, egy dolog biztosan minden család gondolatait foglalja el: Halloween közeledik! Az év egyik legvonzóbb ünnepe, ahol a családok együtt tölthetik az időt, kreatívak lehetnek, és megmutathatják kreatív tehetségüket. És most van egy remek lehetőség a kreativitás és szórakozás összehozására, mely egyben a lehetőséget is kínálja a nyeremények megszerzésére.

tökfaragó verseny Gödöllő

Halloween Gödöllőn: tökfaragó verseny a Cafe Frei jóvoltából 

 

A "Gyermek tökfaragó szépségverseny" olyan esemény, amely a gyermekeddel eltöltött minőségi időt ötvözi a kreativitással, és még az esélyt is kínálja egy kávézóban való finom kikapcsolódásra. Ennek az eseménynek a célja, hogy összehozza a családokat és azokat a szülőket, akik szeretnék a gyermekükkel eltölteni az időt, miközben együtt készítenek egy Halloween-tököt.

 

Halloween Gödöllőn: a tökfaragó verseny részvételi feltételei egyszerűek

 

-    Faragj egy Halloween tököt a gyerkőccel.
-    Küldd el a gödöllői Cafe Freinek Facebookon a gyermek és a remekmű közös fotóját és a készítő nevét üzenetben. Ne felejtsd el eljuttatni a fényképet 2023. október 31-ig.
-    Minden beérkezett fotót és készítő nevét kitesszük a verseny hivatalos oldalára, ahol az emberek kedvelhetik (like-olhatják) a kedvencüket.
-    A verseny véget ér 2023. november 6-án, és az a gyermek, akinek a fotója a legtöbb kedvelést kapja, nyereményben részesül.

 

Halloween Gödöllőn: kiknek szól a tökfaragó verseny?

 

A verseny azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnek alkotni, faragni és kreatívak lenni. Emellett a versenyre való jelentkezés teljesen ingyenes, így bárki részt vehet benne. Mindenki ugyanolyan esélyekkel indul, így bármelyik gyermek győzhet, ha a képe számos tetszést gyűjt.

 

Halloween Gödöllőn: mit kap az első három helyezett a tökfaragó versenyen?

 

A nyeremények sem csekélyek, és garantáltan örömet fognak szerezni a nyerteseknek:


1.helyezett: 5000 Ft értékű Cafe Frei Gödöllő ajándékkártya
2.helyezett: 2000 Ft értékű Cafe Frei Gödöllő ajándékkártya
3.helyezett: Egy nagy forrócsoki tejszínhabbal a gödöllői Cafe Frei kávézóban fogyasztva


Az első helyezett ajándékkártyája lehetőséget biztosít arra, hogy a nyertes és a családja együtt élvezhessék a Cafe Frei kávézó kulináris élvezeteit. Egy finom kávé vagy forró csoki az őszi hidegben mindig jól jön! Ne feledd, minél több like-ot gyűjt a gyermeked fotója, annál nagyobb esélye van a győzelemre. Ezért érdemes szólni a családnak, a szomszédoknak, a barátoknak, sőt, még az iskolai osztálynak is! Minél több ember tud a versenyről és kedveli a fotót, annál nagyobb esély van a nyeremények megszerzésére.

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....