Gödöllő és környéke friss hírei

Hírek

Ne hagyd ki a nyár legvarázslatosabb koncertjét! Július 20-án Palya Bea vonósnégyessel lép fel a gödöllői Királyi Kastélyban. Vedd meg jegyed most, és élvezd az egyedülálló zenei élményt!
Látogass el a Gödöllői Királyi Kastélyba június 22-én a Múzeumok Éjszakáján! Varázslatos programok, zenei koncertek, történelmi élmények várnak rád egész este!
Jobb félni, mint megijedni: a gödöllőieknek nem árt résen lenni, hiszen több hírportál is arról számolt be, hogy Gödöllő környékén barna medve járkál, ezért legyünk fokozottan figyelmesek!
Sikeresen lezárult a másodjára megrendezett Grassalkovich Országos Történelmi Verseny Gödöllőn: a gyermekek fantasztikusan teljesítettek, büszkék lehetnek rájuk szüleik, tanáraik!
Fedezd fel részletesen, hogyan vált valóra a több évtizedes álom és milyen lépések vezettek az új premontrei apátsági templom átadásához Gödöllőn!
Ismerd meg Kriszt Sarolta lenyűgöző teljesítményét és a gödöllői atlétika új csillagának történetét. Fedezd fel, hogyan érte el egyéni csúcsát, és hogyan válhat a jövő egyik nagy bajnokává.
Csatlakozz Te is az Éjszakai Gödöllői Gyalogtúrához! Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy éjszaka fedezd fel Gödöllő csodás természeti szépségeit és részt vegyél egy emlékezetes közösségi élményben!
A H8-as HÉV járatok ezen a hétvégén csak Kerepes és Gödöllő között közlekednek az MTI által közölt információk szerint a cikkben megtaláljátok a szükséges tudnivalókat, hogy hogyan tudtok közlekedni!
Júniusban újra indul Veresegyházon a méltán híres Mézesvölgyi Nyár, olyan fellépőkkel többek között, mint Geszti Péter, Csányi Sándor, Hernádi Judit, Stohl András és még sokan mások!
Gyere el te is szurkol a gödöllői Ötpróba Úszónapokra, a gödöllői uszodába: légy részese a sportolás okozta adrenalinnak és szurkolj a vízi sportolóknak a lelátóról!
Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban június 8-9-én: gyere el családoddal és éljétek újra a Sisi korabeli történelmet, legetek részesei a régmúlt idők hangulatának!
Csodálatos gödöllői fesztivál lesz május 11-én a Királyi Kastélyban, ami ráadásul ingyenes: szeretettel várja a természetbarátokat, kicsiket és nagyokat, edukatív és szórakoztató jeleggel.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...