Gödöllő és környéke friss hírei

Hírek

A gödöllői cserkészcsapat hatalmas lehetőséget kapott, hiszen új otthont ajándékoztak nekik; a Bezsilla-villát, ahol tovább folytathatják tevékenységeiket.
Változnak a gödöllői helyi autóbuszok közlekedési menetei, mutatjuk, március 1-től mire számíthatnak a gödöllői lakosok a tömegközlekedés terén.
Látogass el Gödöllőre, és fedezd fel a "Ménes" című festmény lenyűgöző szépségét, ami hosszú idő után újra nálunk van.
A veresegyházi Medveotthon mindig kecsegtet valamilyen csodás programmal, ezért most elhoztuk nektek a márciusi medveébresztő programjukat!
A gödöllői Cafe Freiben ismét busók jártak és még kávét is ittak: egy fantasztikus hagyomány, mely évről évre felpezsdíti a város életét!
A világhírű Farkasember, Horkai Zoltán gödöllői birtokára betört valaki, és a két szelíd szarvasa közül az egyiket brutálisan kivégezte.
Megtartottan idei első ülését Gödöllőn a Hulladékgazdálkodási Munkacsoport, melynek kereten belül számos új fejlesztés született meg.
A híres veresegyházi piac fejlesztése megindult január elején, ezzel is átláthatóbbá és esztétikusabbá akarják varázsolni a területét.
Gödöllőre érkezik két csodás művész: Szomor György és Dolhai Attila a Királyi Kastélyban fognak előadni Nőnap alkalmából egy felejthetetlen koncertet.
Csodálatos előadások következnek a gödöllői Királyi Váróban februárban és márciusban: Cserháti Zuszsa és Szécsi Pál életét dolgozza fel az Árva fiú darab.
Betörés történt a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda éttermében: még jelenleg is zajlik a helyszínelés, a kár meglehetősen jelentős!
A gödöllői MATE főépülete teljeskörű külső rekonstrukcióval újul meg, beleértve tető és homlokzat felújítását, műemlék-jellegű alkotások restaurálását.

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...