December 3-án, 17:00 órától Veresegyház történetében először indul el a téli karácsonyi traktoros felvonulás, ahol egyedi módon ünnepelhetjük az ünnepek varázsát.

Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án

2023-11-30 14:47

Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!

Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án

Karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyház

 

Az esemény kezdete 17:00 óra, és a résztvevőknek az Innovációs Centrum és a K&H közötti parkolóban kell megjelenniük, ahol a Mol kúttal szembeni parkolóban található a gyülekezőhely. A karácsonyi hangulat már itt megkezdődik, ahogy a traktorosok és érdeklődők egyre többen érkeznek, hogy részesei lehessenek ennek az egyedülálló rendezvénynek.

 

Karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyház útvonala

 

Az indulás időpontja 17:45 óra, amikor a traktorok felvonulnak a város utcáin. Az útvonal számos érdekességet és nevezetességet érint, így minden résztvevőnek garantáltan emlékezetes élményben lesz része. A felvonulás útvonala a következőképpen alakul:


1.    Göncz Árpád tér - K&H parkoló
2.    Lámpás kereszteződés (Fő út 77-79)
3.    Búcsú tér
4.    Lidl körforgalom
5.    Csonkás körforgalom
6.    VeresDent fogászat (Fő út - Budapesti út kereszteződés)
7.    Fővég buszforduló
8.    Szadai körforgalom
9.    Göncz Árpád tér - K&H parkoló


A traktoros karaván körbejárja a várost, miközben a résztvevők gyönyörködhetnek a téli díszekbe öltöztetett j és az ünnepi fényekben. A hangulatot tovább fokozzák azok a résztvevők, akik saját traktorukat is dekorálják, és így versenyre szállhatnak a legszebb traktor díjáért.


Az esemény visszaérkezése várhatóan 18:45 órakor lesz, és a résztvevőknek lehetőségük lesz még egy kicsit élvezni a karácsonyi hangulatot. A parkolókat legkésőbb 20:00 óráig el kell hagyni, így mindenki békésen zárhatja a napot, és emlékezetes élményekkel gazdagodva térhet haza.


A téli karácsonyi traktoros felvonulás remek lehetőség a közösség összehozására és egy felejthetetlen élmény megosztására. Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, és csatlakozzon a traktorosoknak és érdeklődőknek ezen a vidám és ünnepi rendezvényen Veresegyház utcáin.


Fotó: Fazekas András

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...