A gödöllői Karácsonyház ingyenesen várja a látogatókat egész évben, készülj fel egy felejthetetlen és csodás karácsonyi élményre te is Gödöllő központjában!

Főoldal > A gödöllői Karácsonyház mesebeli világa ingyenesen várja a látogatókat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A gödöllői Karácsonyház mesebeli világa ingyenesen várja a látogatókat


2023/11/15
NA

Már 24 éve várja karácsonyimádókat a gödöllői Karácsonyház, amely idén október 20-án nyitotta meg kapuit. A város szívében, a kastély szomszédságában található Várkapitányi lak műemléki épületében elhelyezkedő 300 négyzetméteres létesítményben kilenc szoba fogadja az érdeklődőket, hogy egyedülálló és varázslatos karácsonyi élményben részesüljenek.

Gödöllői Karácsonyház

A gödöllői Karácsonyház csodálatos hangulata

 

A Karácsonyház látogatóit egyedi dekorációs elemekkel és az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal várja, melyeket tíz országból származó díszek és kiegészítők tesznek még feledhetetlenebbé. A helyszínen találkozhatnak Rudolffal, Mikulással és még a Grinccsel is, akik tovább színesítik az ünnepi hangulatot.
A Karácsonyház előkészületei már januártól elkezdődnek, és szeptembertől intenzíven folyt a helyszín berendezésének munkálatai. Az éves tervezésnek és előkészületeknek köszönhetően minden évben új és különleges látványban lehet részük a látogatóknak, akiknek így garantált a friss és izgalmas élmény.

 

A gödöllői Karácsonyház mesés díszei mindenkit elkápráztatnak

 

 

A látogatók számára különleges élményt nyújt a Karácsonyház, amely egyedülállóan mesés hangulatot teremt, és az idei dekorációkkal még magasabbra teszi a látványosság mércéjét. A helyszínen valószínűleg érzékelhető a gondos tervezés és a részletekre való odafigyelés eredménye, amely minden évben százezreket vonz országos és nemzetközi szinten egyaránt.

 

A gödöllői Karácsonyház ingyenes látogatható

 

Fontos kiemelni, hogy a Karácsonyház ingyenesen látogatható, és előzetes regisztrációra nincs szükség. A nyitvatartási idő december 24-ig hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra közötti időszakot foglal magában. Ezáltal a Karácsonyház egy olyan hely, amely széles rétegek számára elérhetővé teszi a karácsonyi varázst, és lehetőséget ad arra, hogy a látogatók már a hivatalos ünnep előtt belemerüljenek a karácsonyi hangulatba.

 

A gödöllői Karácsonyház garantált ünnepi hangulatot kínál 

 

A gödöllői Karácsonyház évente új történeteket mesél el a látogatóinak, és egyre szélesebb körben válik ismertté. A magával ragadó atmoszféra és a kreatív dekorációk garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb karácsonyi pillanatot ebben az egyedülálló létesítményben. Ha valaki szeretne elmerülni a karácsony varázsában, a gödöllői Karácsonyház a tökéletes úti cél.

 


Forrás: https://sokszinuvidek.24.hu/ 
 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!