A gödöllői Karácsonyház ingyenesen várja a látogatókat egész évben, készülj fel egy felejthetetlen és csodás karácsonyi élményre te is Gödöllő központjában!

A gödöllői Karácsonyház mesebeli világa ingyenesen várja a látogatókat

2023-11-15 13:43

Már 24 éve várja karácsonyimádókat a gödöllői Karácsonyház, amely idén október 20-án nyitotta meg kapuit. A város szívében, a kastély szomszédságában található Várkapitányi lak műemléki épületében elhelyezkedő 300 négyzetméteres létesítményben kilenc szoba fogadja az érdeklődőket, hogy egyedülálló és varázslatos karácsonyi élményben részesüljenek.

Gödöllői Karácsonyház

A gödöllői Karácsonyház csodálatos hangulata

 

A Karácsonyház látogatóit egyedi dekorációs elemekkel és az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal várja, melyeket tíz országból származó díszek és kiegészítők tesznek még feledhetetlenebbé. A helyszínen találkozhatnak Rudolffal, Mikulással és még a Grinccsel is, akik tovább színesítik az ünnepi hangulatot.
A Karácsonyház előkészületei már januártól elkezdődnek, és szeptembertől intenzíven folyt a helyszín berendezésének munkálatai. Az éves tervezésnek és előkészületeknek köszönhetően minden évben új és különleges látványban lehet részük a látogatóknak, akiknek így garantált a friss és izgalmas élmény.

 

A gödöllői Karácsonyház mesés díszei mindenkit elkápráztatnak

 

 

A látogatók számára különleges élményt nyújt a Karácsonyház, amely egyedülállóan mesés hangulatot teremt, és az idei dekorációkkal még magasabbra teszi a látványosság mércéjét. A helyszínen valószínűleg érzékelhető a gondos tervezés és a részletekre való odafigyelés eredménye, amely minden évben százezreket vonz országos és nemzetközi szinten egyaránt.

 

A gödöllői Karácsonyház ingyenes látogatható

 

Fontos kiemelni, hogy a Karácsonyház ingyenesen látogatható, és előzetes regisztrációra nincs szükség. A nyitvatartási idő december 24-ig hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra közötti időszakot foglal magában. Ezáltal a Karácsonyház egy olyan hely, amely széles rétegek számára elérhetővé teszi a karácsonyi varázst, és lehetőséget ad arra, hogy a látogatók már a hivatalos ünnep előtt belemerüljenek a karácsonyi hangulatba.

 

A gödöllői Karácsonyház garantált ünnepi hangulatot kínál 

 

A gödöllői Karácsonyház évente új történeteket mesél el a látogatóinak, és egyre szélesebb körben válik ismertté. A magával ragadó atmoszféra és a kreatív dekorációk garantálják, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb karácsonyi pillanatot ebben az egyedülálló létesítményben. Ha valaki szeretne elmerülni a karácsony varázsában, a gödöllői Karácsonyház a tökéletes úti cél.

 


Forrás: https://sokszinuvidek.24.hu/ 
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....