Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál életének visszaemlékezése: az Árva fiú darab mindenkit elvarázsol a Királyi Váróban Gödöllőn

Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál élete egy darabban a gödöllői Királyi Váróban

2024-01-16 18:32

A Királyi Váró Gödöllő 2024-es programkínálatában különleges események köszöntenek bennünket, egyik kiemelkedő alkotásuk pedig a "Árva fiú" című unplugged koncert-színház, mely Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál életének megrendítő történetét öleli fel. A rendezvény három különböző alkalommal, február és március hónapokban mutatja be a két művész sorsának párhuzamait és azokat a pillanatokat, amelyek életüket örökre megváltoztatták.

Királyi Váró Árva fiú

Cserháti és Szécsi életének feldolgozása fantasztikusnak ígérkezik a Királyi Váróban

A "Árva fiú" esemény két fő részből áll, mindkét részben szorosan kapcsolódva a másikhoz. Az első részben Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál pályakezdetét, a sikerét, majd a személyes kapcsolatuk alakulását követhetjük nyomon. A két művész, akik korukhoz képest eltérő időpontokban hagyták el az élők sorát, számos közös pillanatot és mély barátságot is megélt egymás mellett.

 

Az est második részében Perjés János egyedülálló unplugged koncert-színházi produkciója kap helyet. Ez az alkalom nem csak akusztikus zenei élményt kínál, hanem a személyes életbölcsesség és sorselemzés művészi keretében is gazdagodhat a közönség. A színpadon egyéni történetek és dalok fonódnak össze, teret engedve az érzelmeknek és a mélyebb gondolatoknak.

Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál örökzöld slágerei is fel fognak csendülni

Az esten felcsendülnek olyan megható és szerelmes dalok is, mint a "Távollét," a "Hamu és gyémánt," és a "Porsche, Szerelem," melyek a két kivételes tehetség életútját és sorsfordító pillanatait tükrözik. A számok a siker és a veszteség, az öröm és a tragédia pillanatait hozzák el a közönségnek.

 

Az előadás során a nézők bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenézniük Cserháti Zsuzsának és Szécsi Pálnak a színfalak mögött, mikor a dicsőség látszólagos sikert hozott számukra. Az őszinte beszámolók és a dalok érzelemgazdag előadása segít megérteni azt a sorsot, melynek útján a két művész járt.

A következő időpontokban érhetőek el az előadások:

2024. FEBRUÁR 11. VASÁRNAP, 15:00
2024. FEBRUÁR 11. VASÁRNAP, 17:00 TELTHÁZ
2024. MÁRCIUS 10. VASÁRNAP, 17:00

Jegyek ITT kaphatóak!

 

Az „Árva fiú” előadás garantáltan megrendítő és emlékezetes lesz

A rendezvény nem csupán egy zenei show; az előadás mélyen megérinti a nézőket, miközben elgondolkodtatja őket saját életük és sorsuk alakulásán. A két művész története rávilágít arra, hogy a felszín alatt a sikeres emberek is lehetnek sérülékenyek és sebezhetőek. A rivaldafény mögötti élet teljesen más lehet, mint amit a külvilág látni véli.

 

A "Árva fiú" unplugged koncert-színház egy különleges élményt ígér mindazoknak, akik szívesen merülnek el egyedi történetekben, gazdag zenei élményekben, és azokban a gondolatokban, melyek az életünk alakulására és az önismeret fontosságára irányulnak.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...