Gödöllőn járt a Mikulás december 6-án a Café Freiben, ahol remek napot zártak a szervezők, de már készülnek a december 21-én lévő jubileumi eseményre is.

A gödöllői Café Freiben járt a Mikulás, december 21-én pedig újabb ünneplés lesz

2023-12-12 10:08

A Café Frei Gödöllő kávézóban izgalmas esemény zajlott le december 6-án, amikor a Mikulás és Krampuszai meglátogatták az intézményt. A délután 3-kor kezdődő eseményen számos kisgyermek türelmetlenül várta a lehetőséget, hogy személyesen találkozhasson a Mikulással, és vele beszéljen, énekeljen vagy éppen szavaljon neki. Az ünnepségen a gyermekek mindegyike apró ajándékkal lett gazdagabb, emellett minden vásárló forró teát vagy forralt bort kapott ajándékba vásárlása mellé.

Gödöllő Café Frei

A gödöllői Café Freiben járt a Mikulás

 

A kávézó hangulata varázslatos volt, és mind gyerekek, mind felnőttek nagy örömmel töltötték az időt a Mikulással és Krampuszaival. Az érdeklődés olyan nagy volt, hogy a rendezvény tökéletesen sikerült, és mind a vendégek, mind a főszereplők pozitív élményekkel gazdagodtak.

 

A gödöllői Café Frei december 21-én lesz 5 éves

 

A kávézó következő nagy eseményére december 21-én kerül sor, amikor ünneplik az intézmény 5. születésnapját. A születésnapi ünnepség különleges programokkal és meglepetésekkel várja majd az érdeklődőket. A Café Frei csapata minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ez a nap is felejthetetlen legyen minden vendég számára.


A kávézó szervezői ígérik, hogy a jubileumi esemény egyedi élményekkel szolgál majd, és minden korosztály számára izgalmas pillanatokat rejteget. A vendégek már most izgatottan várják a kávézó ötödik évfordulójának ünneplését, és remélik, hogy ez a nap is olyan emlékezetes lesz, mint a Mikulás látogatása.


A Café Frei Gödöllő csapata örömmel várja az érdeklődőket, hogy együtt ünnepeljenek december 21-én, és megoszthassák a kávézó sikertörténetének ötéves jubileumát. Legyen ez az esemény az év egyik legemlékezetesebb napja mindazok számára, akik szeretik a jó kávét és a kellemes környezetet!

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...