A Gödöllői Adventi Napok ismét elvarázsolják a látogatókat december 9. és 22. között, szórakoztató programokkal, kézműves vásárral és karácsonyi hangulattal.

A Gödöllői Adventi Napok elhozzák az igazi karácsonyi hangulatot

2023-11-22 16:18

Az idei évben is izgalmas és változatos programokkal várja látogatóit a Gödöllői Adventi Napok, melynek eseményei december 9. és 22. között zajlanak a Művészetek Háza főbejáratánál felállított színpadnál. Az események december 9-én veszik kezdetüket, és minden nap újabb és újabb meglepetéseket tartogatnak, hogy a látogatók minél változatosabb élményekkel gazdagodjanak.

A Gödöllői Adventi Napok ismét elvarázsolják a látogatókat!

A Gödöllői Adventi Napok a Művészetek Háza és a Karácsonyház környékén lesznek

 

A rendezvény szervezői egy különleges atmoszférát ígérnek a karácsonyvárás idejére, hiszen számos sokszínű programmal és meglepetéssel készülnek a résztvevők számára. A fő események a Művészetek Háza és a Karácsonyház közötti területen kerülnek megrendezésre, ahol már december 9-től kézművesek kínálják portékáikat – ahova egyébként keresnék még érusokat, jelentkezz, ha te is az vagy! Ezen a területen a látogatók kóstolhatják a téli finomságokat, köztük a híres kürtőskalácsot, forralt bort, sült gesztenyét. A kisebbeket pedig egy nosztalgia körhinta és kerti kisvasút is várja, így minden korosztály megtalálhatja a számára kedves elfoglaltságot.

 

 

A Gödöllői Adventi Napokon számos zenekar, előadó fellép

 

A rendezvény részeként különböző zenekarok és előadók gondoskodnak a hangulat fokozásáról. A december 9-i kezdés napján a Swinging Quartet, Szász trió és Wild Cow Sonny koncertjeivel indul a sorozat. A következő napokban ismert és elismert előadók szórakoztatják a közönséget, például Éneklő Betlehem – KL Színház, Regős Vokál, Sam Redbreast Wilson trió, Jazzation, és még számos más tehetség.
Az eseménysorozat kiemelkedő pillanatai közé tartozik a Civil Karácsony, ahol a Nyugdíjas kórus, Gospel kórus és egy izgalmas Bábelőadás színesíti a programot. A városi vegyeskar, Brass Dance, valamint a Biga zenekar is garantálja, hogy a látogatók felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.


Csodás produkciók zárják a Gödöllői Adventi Napokat


A Gödöllői Adventi Napok utolsó napjain sem csökken a fesztivál hangulata. A Gulyás László vándormuzsikus Betlehem kis falujában című produkciójától kezdve a Napfonat és a Tancevaty Partyzans zárja a rendezvénysorozatot december 22-én. A belépőjegyek a JEGYVASARLAS.HU oldalon kaphatók, így minden érdeklődő könnyen hozzájuthat az eseményekhez. A szervezők reményei szerint a Gödöllői Adventi Napok idén is felejthetetlen élményekkel gazdagítja majd a karácsonyvárás idejét.


Cikk forrása: https://csodalatosmagyarorszag.hu /   
Kép forrása: https://muza.hu/ 
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...