Ébreszd fel a medvéket a veresegyházi Medveotthonban március 17-én!

Március 17-én ideje felébreszteni a veresegyházi medvéket

2024-02-22 17:36

A Veresegyházi Medveotthon március 17-én, vasárnap tartja szezonnyitó programját, ahol egy izgalmas és szórakoztató nap vár minden látogatóra. Az eseményen számos különleges programmal készülnek, melyek célja, hogy közelebb hozzák az embereket a természethez és annak csodálatos lakóihoz.

veresegyházi Medveotthon medveébresztés

Március 17-én a veresegyházi Medveotthonban szuper programok lesznek

A nap 10:30-kor kezdődik egy lendületes "Egy kis mozgás mindenkinek kell" című zumba táncprogrammal, melyet ZumbAdry és csapata vezet. Ezt követően, 11:00 órakor egy állati sétára invitálják a közönséget, ahol a Medveotthon történetéről és az itt élő állatokról hallhatnak érdekességeket. A program a fősétányról, az Adományládától indul.

Délben az ormányos medvék látványetetése következik a "Terülj, terülj asztalka" program keretében, majd 12:30-kor a Blero System tánccsoport lélegzetelállító előadásával szórakoztatnak. 13:00 és 15:00 órakor pedig a Predátor előadás során a kézbarát farkasok világába kalauzolják el a látogatókat, mely az étterem melletti félkör alakú padoknál lesz megtartva.

Veresegyház medveébresztés

Múzeumvasút a veresegyházi Medveotthonban

Az egész napos programok között szerepel a Múzeumvasút, mely 10:30-tól 17:00-ig közlekedik a 1500 méteres körpályán, valamint kézműves foglalkozások, mint például mackó hajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás, henna és bohóc lufihajtogatás, melyek 10:00-tól 15:00-ig várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Érkezz pizsamában a veresegyházi Medveotthona és ajándékot kapsz!

Egy különleges meglepetés is várja azokat a bátor látogatókat, akik pizsamában érkeznek: ők a Jegypénztár melletti Ajándékbarlangban regisztrálhatnak, ahol egy kis ajándékot kapnak a Medveotthontól, mint köszönet a játékos kedvükért és az esemény szellemében való részvételért.

 

A március 17-i szezonnyitó ígéretes napnak ígérkezik minden természet- és állatszerető számára. A Veresegyházi Medveotthon csapata mindenkit szeretettel vár, hogy együtt tölthessenek egy emlékezetes napot a tündérek kedvenc virágai, az erdei állatok és a természet szeretetében.

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...