Fedezd fel a transzgenerációs örökség titkait Orvos-Tóth Noémivel Gödöllőn!

Orvos-Tóth Noémi Gödöllőre látogat: a transzgenerációs örökség hatásai

2024-04-17 11:37

Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai előadásra kerül sor. Orvos-Tóth Noémi, klinikai szakpszichológus és író, az Örökölt sors és a Szabad akarat szerzője. A transzgenerációs örökség hatásaival kapcsolatos előadásával várja az érdeklődőket, ahol a családi mintázatok mélyebb megértésére invitálja a közönséget.

Orvos-Tóth Noémi Gödöllő

Az előadás témája

 

Orvos-Tóth Noémi előadása a családi örökségeink mélyreható befolyását vizsgálja, ahogyan azok formálják életünket generációkon keresztül. A pszichológus azokat a láthatatlan szálakat tárja fel, amelyek felmenőinktől ránk szálltak, és amelyek jelentősen befolyásolják érzelmi reakcióinkat, kötődési mintáinkat, viselkedésünket, sőt, még párkapcsolati dinamikánkat és hozzáállásunkat a sikerhez vagy a pénzhez is.

 

Mi várható az előadáson?

 

Az előadás során Noémi részletesen bemutatja, hogy miként örökítjük át generációról generációra a traumákat, érzelmi mintázatokat, és hogyan befolyásolják ezek a mindennapi döntéseinket és életminőségünket. Megtudhatjuk, hogy meddig terjed a transzgenerációs örökségünk hatása és hol kezdődik a szabad akaratunk joga arra, hogy formáljuk saját sorsunkat.

 

Jegyinformációk és helyszín

 

Az esemény helyszíne a Művészetek Háza Gödöllő Színházterme, ahol kényelmes, csak ülőhelyes kialakítás várja a látogatókat. Az előadásra a jegyek ára 6 500 forint, melyeket elővételben is meg lehet vásárolni, biztosítva a helyeket az eseményre.
Az előadás 80 percen keresztül, szünet nélkül kínál betekintést az emberi lélek rejtett zugaiba és azokba a pszichológiai mechanizmusokba, amelyek alakítják életünket.

 

Ez az est nem csupán egy előadás, hanem egy mélyreható utazás önmagunk és felmenőink világába, lehetőséget adva arra, hogy újraértékeljük és talán meg is változtassuk azokat a mintákat, melyeket eddig megkérdőjelezhetetlennek véltünk. 

 

MINDEN JEGY ELKELT!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....