Idén 15.alkalommal kerül megrendezésre a Gödöllői Királyi Kastélyban az Ibolyai napi programsorozat!

Húsvéti programok a gödöllői Királyi Kastélyban, Sisi kedvenc helyén

2024-02-29 16:22

Idén tavasszal ismét egy különleges esemény várja a családokat, történelem és természetkedvelőket Gödöllőn, a Királyi Kastély varázslatos környezetében. Március 31. és április 1. között kerül megrendezésre az Ibolya Nap – húsvét a Kastélyban, amely immáron 15. alkalommal nyújt felejthetetlen élményeket minden korosztálynak.

Gödöllő Ibolya-nap

Ibolya Napi programok a gödöllői Kastélyban

A rendezvény hagyományai mélyen gyökereznek az osztrák-magyar monarchia időszakának történelmében és Erzsébet királyné, azaz Sisi életében, aki különös szeretettel viseltetett a természet és különösen az ibolya iránt. A királyné gyakran töltötte idejét a Gödöllői Királyi Kastélyban, amely a mai napig őrzi emlékét és a tőle kapott eleganciát. Nem véletlen, hogy az Ibolya Napot éppen itt, Sisi kedvenc helyén rendezzük meg, ahol a látogatók maguk is átélhetik a történelmi hangulatot és a tavasz ébredését.

 

Az Ibolya Nap és a húsvét húprogramja igen színes: kézműves foglalkozásokkal, élő zenei előadásokkal, hagyományőrző bemutatókkal és interaktív családi programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt, eközben természetesen finom ételeket-italokat is kóstolhatunk.

Részletes programokat IDE kattintva találsz!

A gödöllői Ibolya napi és húsvéti programok jegyára

Különleges ajánlatunk az Ibolya nevű látogatóink számára: március 31-én 50% kedvezménnyel válthatók jegyek, így még többen osztozhatnak a királyné által oly kedvelt virág ünnepén. A rendezvényre a belépő mindössze 1.000 Ft, amely lehetőséget ad a kastély és a hozzá tartozó gyönyörű park megtekintésére is.

 

Az Ibolya Nap – húsvét a Kastélyban nem csak egy esemény, hanem egy varázslatos utazás a múltba, Sisi és a húsvéti hagyományok világába. Hagyd magadat elvarázsolni a gödöllői Királyi Kastélyban miközben a húsvéti ünnepkör szokásait is megismerheted. Tölts el egy felejthetetlen napot családoddal vagy barátaiddal március utolsó hétvégéjén a Gödöllői Királyi Kastélyban!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....