Gödöllői Majális programok az Alsóparkban 2024

Gödöllői Majális 2024: egy nap, amikor a város ünnepel

2024-04-30 08:31

Minden évben nagy várakozás előzi meg a május elsejét Gödöllőn, ahol a tavasz ünneplésének hagyománya töretlen lelkesedéssel köszönti az új évszakot. Idén is, hagyományokhoz híven, a Gödöllői Majális garantálja a kiváló közösségi élményt, ahol minden korosztály megtalálja a számára való szórakozást az Alsóparkban.

Gödöllő Majális

Korán reggel zenével kezdődik a Gödöllői Majális

 

A nap virradatán, már 06:00-kor a Gödöllői Városi Fúvószenekar fogja betölteni az Alsópark levegőjét dallamokkal, ami nem csak ébresztőként szolgál, hanem bevezetője is a nap folyamán várható gazdag programkínálatnak. A fúvószenekar 09:00-kor térzenét ad elő a Művészetek Háza előtt, ezzel tökéletesen hangolva a közönséget a nap további részére.

 

Folytatódik a muzsika és a hagyomány délelőtt Gödöllőn

 

10:00-kor a majális résztvevői tanúi lehetnek a májusfa állításának, melyet az Urban Verbunk Junior táncosai tesznek még emlékezetesebbé. A hagyomány és modernitás keveredése, a tánc és a zene elegye biztosítja, hogy mindenki számára felejthetetlen élményt nyújtson.

 

A délelőtt további részében a Hurrá zenekar és Fekete Zoltán nótaénekes lép fel, akik a magyar zenei hagyományokat képviselik, ezáltal mélyítve el a majális folklorisztikus atmoszféráját.

 

Délután a vers és a popzene dominál a Gödöllői Majálison

 

15:00 órakor kezdődik a megzenésített versek blokkja az Arpeggio gitárzenekarral és ismert előadóművészekkel, mint Herczenik Anna és Potvorszky Anita. Ez a program különleges keveréke a költészetnek és zenének, ami igazi csemege a művészetek iránt érdeklődők számára.

 

A nap további részében olyan ismert előadók lépnek fel, mint Opitz Barbi, Király Linda és Csordás Tibi, akik a modern popzenei élet képviselői, így biztosítva, hogy a fiatalabb korosztály is megtalálja a számára kedves programokat.

 

Esti hangulat és tűzijáték

 

Ahogy a nap lehanyatlik, a zene és a tánc tetőpontját éri. A Fiesta zenekar zárja a színpadi programokat, majd 21:30-kor Csonka András zárja a sort, akinek előadása után tűzijáték következik, ami fényekkel tölti meg Gödöllő égboltját, ezzel lezárva az ünnepi napot.

 

Egész napos kikapcsolódás a vurstlival és kutyakiállítással

 

A zenei és kulturális programok mellett, a majális látogatói egész nap élvezhetik a vurstli vidámparki hangulatát, valamint a Gödöllői Ifjúsági Kutyakiállítást a Világfánál, ahol bemutatók és versenyek szórakoztatják az állatszerető közönséget.
Aki teheti látogasson el ide május 1-jén, hiszen az időjárás is nekünk fog kedvezni, kövessétek be az eseményt Facebookon ITT!
 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....