Sisi szépségápolási trükkjei - tárlatvezetés a Gödöllői Királyi Kastélyban minden csütörtökön áprilisban

Sisi titkos szépségfegyverei - Fedezd fel Erzsébet királyné rutinját a Gödöllői Kastélyban

2024-04-17 10:34

Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi életmód rajongóinak az "Erzsébet királyné - Fitness túra" esemény keretében. Ez a rendkívüli program lehetőséget ad arra, hogy közelebbről megismerd Erzsébet királyné, azaz Sissi napi edzésrutinját, szépségápolási trükkjeit és sajátos étrendjét. Felfedezheted azokat a titkokat és praktikákat, amelyekkel a királyné megőrizte legendás szépségét és karcsúságát.


 

Erzsébet királyné szépség titkai

A királyné mindennapjai

 

A túra során bejárhatod azokat a helyiségeket, amelyek a leginkább kötődnek Erzsébet királyné privát életéhez. A királyné lakosztálya, privát szalonjai és az előkert mind-mind bepillantást engednek abba, hogyan élt a magánéletét ritkán megosztó uralkodónő. A tárlatvezetők izgalmas részleteket osztanak meg arról, hogyan tartotta magát formában, milyen szépségápolási rituálékat követett, és milyen étrendet tartott fenn.

 

Tévhitek és titkok

 

Nem csak a mindennapok szépségébe nyerhetsz bepillantást, hanem a királynéval kapcsolatos tévhiteket is eloszlatjuk. A tárlatvezetés során megismerheted azokat a kevésbé ismert tényeket és történeteket is, amelyek Sisi életéhez kapcsolódnak. Ez a különleges túra segít jobban megérteni, miért is maradt olyan emlékezetes és megfoghatatlan személyiség a történelemben.

 

Látogatási információk a Gödöllői Királyi Kastélyban 

 

A vezetések áprilisban minden csütörtökön 11:00 és 14:00 órakor indulnak. A jegyár az állandó kiállítás belépőjegyén felül 1500 Ft vezetési díjat tartalmaz. Ha szeretnél részt venni ezen az egyedülálló királyi élményen, érdemes előre foglalni, hogy biztosan ne maradj le!

 

További információkért és jegyfoglalásért érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: informacio@kiralyikastely.hu
Telefon: +36 28 410 124

 

Ne hagyd ki ezt az igazán egyedi lehetőséget, hogy közelebbről is megismerd Erzsébet királyné életét és titkait, miközben a gyönyörű Gödöllői Királyi Kastélyban sétálgatsz! A Facebook eseményeket IDE kattintva találod, a pontos dátutommakl együtt. 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....