Lázár Lovaspark húsvéti programok Domonyvölgyben 2024.03.31-04.01 között.

Húsvéti varázslat a Lázár Lovasparkban március 31. és április 1. között

2024-02-28 14:57

Amikor a húsvéti ünnepek varázsát keresi az ember, nem kell messzire mennie Gödöllőtől, hogy igazán egyedülálló élményben legyen része. A szomszédos Domonyvölgy szívében, csupán egy rövid autóútra Gödöllőtől, a Lázár Lovaspark húsvéti programkínálata ígéretes kikapcsolódást kínál minden korosztálynak 2024. március 31-én ás április 1-jén.  

Lázár Lovaspark húsvét

Húsvét a Lázár Lovasparkban

A húsvéti hétvége a Lázár Lovasparkban egyedülálló módon kezdődik: 10 órakor a vendégeket kemencében sült lángossal várják, ami garantáltan megadja a nap kezdő löketét. Ezután, 12 órakor, a hagyományőrző lovaselőadás keretében a látogatók betekintést nyerhetnek a magyar lovas kultúra mély gyökereibe, amit nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is nagy érdeklődéssel szoktak fogadni.

Húsvéti programok a Lázár Lovasparkban svédasztalos ebéddel

A gasztronómiai élvezetek sem maradnak el: 13 órától egy svédasztalos ebéd várja a vendégeket, ahol a tavaszi és húsvéti fogások mellett cigányzene szolgáltatja a kellemes háttérzenei aláfestést.

Húsvétkor a Lázár Lovasparkban a gyerekeknek is sok program lesz

Az egész napos programok között szerepel a lovaskocsikázás, pónilovaglás, állatsimogató, a Lazareum múzeum látogatása, valamint a játszótér, arcfestő és kézműves foglalkozások széles választéka, amelyek garantálják, hogy mindenki találjon magának megfelelő kikapcsolódási formát.

Mennyibe kerülnek a belépőjegyek a húsvéti programokra a Lázár Lovasparkban?

A belépőjegy ára 14.900 Ft felnőtteknek, 9.900 Ft gyermeknek (4-12 éves kor között), míg 3 éves korig a részvétel ingyenes, így a családok számára is kedvező választás lehet ez a húsvéti program. Jegyvásárlás a helyszínen lehetséges illetve EZEN a linken online is. 

A húsvét mindig felejthetetlen a Lázár Lovasparkban

A Lázár Lovaspark húsvéti rendezvénye tökéletes alkalom arra, hogy a gödöllőiek és a környékbeli lakosok egyaránt kiszakadjanak a mindennapokból, és együtt ünnepeljék a tavasz és a megújulás időszakát. Engem gyermekként a húgommal együtt a nagyszüleim sokat elvittek minden évben erre a programra és mai napig emlegetjük ezeket a felejthetetlen pillanatokat!

 

Ez a rendezvény nemcsak a lovak és a természet szerelmeseinek kínál feledhetetlen élményeket, hanem mindenki számára, aki egy kis húsvéti varázslatra vágyik. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese legyél egy igazán emlékezetes húsvéti ünnepnek a Lázár Lovasparkban!

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...