Herda István tart egészséges életmód előadást a gödöllői Café Freiben május 4-én

Herda István inspiráló egészséges életmód előadása május 4-én a gödöllői Café Freiben

2024-05-02 19:51

A Gödöllői Café Frei szívesen hívja és várja a mozgás és egészséges életmód iránt érdeklődőket egy különleges rendezvényre, ahol Herda István tart inspiráló előadást. Az esemény címe "Érezd nagyon jól magad a testedben!", és 2024. május 4-én, szombaton 12 órakor veszi kezdetét, az eseményen való részvétel ingyenes.

Herda István Gödöllő

Herda István gyerekkora óta sportol

 

Herda István, a neves fitnesz edző és testépítő versenyző, Gödöllő lakója, akinek életútja tökéletes példája annak, hogyan változtathatjuk meg életünket az egészség és a sport szeretete által. 

„Mindig is vonzott a nyüzsgés, szeretem az embereket, és amikor eldöntöttem, hogy szeretnék letelepedni valahol, akkor Gödöllőre esett a választás, itt Gödöllőn rengeteg pozitív ember van, nagyon tetszik hogy egyszerre találja meg az ember ebben a csodálatos városban a nyüzsgést, de ugyanakkor a nyugalmat is.” – mesélte István nekünk.


István az általános iskolai testnevelés óráktól kezdve a versenysporton át, a felnőttkori ülőmunkával járó kihívásokon keresztül, egészen a sport újbóli felfedezéséig és a testépítési versenyeken elért sikerekig sok mindent megélt. A Café Frei rendezvényén keresztül István megosztja tapasztalatait, és bemutatja, hogyan inspirálja az embereket az egészséges életvitelre.

Herda István a gödöllői Café Freiben

 

A program során részletesen is kitér majd a sport és táplálkozás szoros kapcsolatára, bemutatva, hogy az egészséges életmód milyen pozitív hatással bír a mindennapjainkra. Az előadás interaktív része során a résztvevők személyes kérdéseikkel fordulhatnak Istvánhoz, legyen szó zsírégetésről, izomépítésről vagy akár az egészséges táplálkozás praktikáiról.

 

Találkozunk május 4-én a gödöllői Caféi Freiben

 

Ez az ingyenes esemény kiváló lehetőség mindenki számára, hogy közelebbről is megismerje az egészséges életmód alapjait, és első kézből kapjon tanácsokat egy tapasztalt szakembertől. Gyertek el a Gödöllői Café Freibe, ahol közösen fedezhetjük fel az egészséges életmód és a testi-lelki harmónia titkait Herda István vezetésével. Ne hagyjátok ki ezt az inspiráló találkozót!

 

Csatlakozzatok ITT a Facebook eseményhez!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....