Fuss Gödöllőn április 17-én te is!

Gödöllői Futókörök Napja április 27-én: egy nap, amikor a kilométerek számítanak

2024-04-11 11:40

Gödöllő városa 2024. április 27-én 9:00-17:00-ig rendhagyó eseménynek ad otthont, ahol a közösség, a sport és a jókedv találkozik. A Futókörök Napja nemcsak egy sportesemény, hanem egy olyan kezdeményezés, amely összehozza a város lakóit, hogy közösen gyűjtsenek kilométereket, így támogatva és népszerűsítve a testmozgást, mint életmódot.

Gödöllő futónap 2024

Gyertek, gyűjtsük együtt a kilométereket!

 

A rendezvényre való előzetes regisztráció ajánlott a Futókörök Napja oldalon, így a résztvevők gyorsabban vehetik át a chipjeiket, amelyekkel a megtett távolságukat nyomon követik a szervezők. Idén a Futókörök Napján nemcsak az egyéni teljesítmény számít: az EduSport által felajánlott értékes sportszervásárlási utalványokért a legtöbbet futók mellett a legtöbb futót delegáló iskolák is versenyben vannak. Ezért ne feledjétek a regisztrációnál megadni az iskolátok nevét!

 

  • Helyszín: Gödöllő, Alsópark
  • Időpont: 2024. április 27., szombat, 9:00-17:00

 

Különleges ajándékok és finomságok Gödöllőn

 

A sporteseményt színes programok és különleges ajándékok teszik még vonzóbbá. Az első 100 kisdiák nemcsak a megtett kilométerek örömével, hanem ízletes finomságokkal is gazdagodik. A futókör kezdő és végpontjánál lévő frissítőpontoknál víz, ISO ital, banán és perec biztosítja a szükséges energiát és hidratálást a résztvevőknek.


A helyszínen, valamint a főtéri Cafe Frei Gödöllő kávézóban a Café Frei izgalmas ajándékokkal és kávézói finomságokkal vár minden résztvevőt és szurkolót. 


Egy nap, amely összeköt


A Futókörök Napja több, mint egy futóverseny: egy olyan közösségi esemény, ahol a gödöllőiek (és azon túl mindenki más) megmutathatják elkötelezettségüket az egészséges életmód és a közösség iránt. A rendezvény célja, hogy inspiráljon mindenkit, kortól és edzettségi szinttől függetlenül, hogy vegyenek részt és élvezzék a mozgás örömét együtt, családként, barátokként, iskolák és vállalatok csapatként.


Tehát, ha szereted a futást, vagy egyszerűen csak szeretnél részese lenni egy mozgalmas és inspiráló napnak, csatlakozz április 27-én Gödöllőn, a Futókörök Napján. Gyere, gyűjtsd a kilométereket, támogasd iskoládat, és élvezd a közösség adta örömöt és az egészséges versenyszellemet. Lássuk, együtt mennyi kilométert tudunk összegyűjteni!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....