Eseménynaptár

Eseménynaptár

Ne hagyd ki a nyár legvarázslatosabb koncertjét! Július 20-án Palya Bea vonósnégyessel lép fel a gödöllői Királyi Kastélyban. Vedd meg jegyed most, és élvezd az egyedülálló zenei élményt!
Látogass el a Gödöllői Királyi Kastélyba június 22-én a Múzeumok Éjszakáján! Varázslatos programok, zenei koncertek, történelmi élmények várnak rád egész este!
Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban június 8-9-én: gyere el családoddal és éljétek újra a Sisi korabeli történelmet, legetek részesei a régmúlt idők hangulatának!
Csodálatos gödöllői fesztivál lesz május 11-én a Királyi Kastélyban, ami ráadásul ingyenes: szeretettel várja a természetbarátokat, kicsiket és nagyokat, edukatív és szórakoztató jeleggel.
Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott korábbi háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya tart elaődást Gödöllőn, a Királyi Kastélyban. A részvétel ingyenes, érdemes lesz elmenni!
Gyertek el 2024.május 4-én 12:0 órakor a gödöllői Café Freibe és legyetek részesei egy szuper, egészséges életmód és sport előadásnak Herda Istvántól személyesen, akitől bátran kérdezhettek is.
Közkívánatra idén is tarol Gödöllőn a Majális, számos remek programmal, fellépővel és finomsággal, mutatjuk, melyek azok a programok, amikre mindenképp lehet számítani, nézzük meg!
Május 13-án, hétfő este 19 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai előadásra kerül sor Orvos-Tóth Noémivel, klinikai szakpszichológussal és íróval.
Fedezd fel Erzsébet királyné szépségápolási trükkjeit a Gödöllői Kastélyban! Csütörtöki tárlatvezetések áprilisban a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol Sisit még közelebbről lehet megismerni!
Gödöllő Futókörök Napja 2024! Futamok, gyerekprogramok, frissítőpont, Cafe Frei finomságok. Fuss te is április 27-én Gödöllőn, értékes nyereményeket is nyerhetsz.
Április 13-án nyílik meg Katona Szabó Erzsébet emlékkiállítása: a kiállítás előkészítésében még maga a művész is aktívan részt vett.
Vérfagyasztó színházi előadás várható a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színházban, mégpedig Gázláng címmel. Krimi rajongóknak kötelezően ajánljuk a Gázlángot!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...