Kemény Dénes estje a Gödöllői Királyi Kastélyban

Egy este Kemény Dénessel a Gödöllői Királyi Kastélyban

2024-05-04 20:57

2024.május 9-én a Gödöllői Királyi Kastély Dísztermében egy izgalmas eseményre kerül sor, amelynek főszereplője Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott korábbi háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya lesz. A rendezvény lehetőséget nyújt a közönség számára, hogy személyesen találkozzanak egy sportlegenda képviselőjével, aki mélyrehatóan befolyásolta Magyarország vízilabda sportját. A rendezvényre ingyenes a belépés. de regisztrációhoz kötött. 

Kemény Dénes Gödöllőn

Bemutatkozik Gödöllőn Kemény Dénes

 

Kemény Dénes olyan nevek közé tartozik, akik meghatározták a magyar sportot. Szövetségi kapitányként három olimpiai aranyérmet nyert a magyar vízilabda-válogatottal, és az ő irányítása alatt a csapat rendkívüli sikereket ért el. Az este során Kemény úr beszél majd edzői filozófiájáról, karrierje kiemelkedő pillanatairól, valamint arról, hogy látja a sportág jövőjét.

 

A Gödöllői Királyi Kastély ad otthon Kemény Dénes előadásának

 

A Gödöllői Királyi Kastély nemcsak történelmi jelentőségű helyszín, hanem ideális teret biztosít egy ilyen jelentőségteljes esemény számára. A Díszterem különleges atmoszférája emeli az est fényét. A program 18 órakor kezdődik, és egy nyílt beszélgetésre kerül sor, ahol a közönség közvetlenül is kérdezhet a sportolótól és edzőtől.

 

Regisztráció és belépés Kemény Dénes előadására Gödöllőn

 

Bár a belépés ingyenes, a szervezők előzetes regisztrációt kérnek a zavartalan lebonyolítás érdekében. Regisztrálni a rendezvény hivatalos weboldalán keresztül lehet, ahol egy egyszerű űrlap kitöltésével biztosítható a részvétel.

 

A gödöllői este Kemény Dénessel garantáltan felejthetetlen lesz

 

Ez az este nem csupán egy beszélgetés egy kiemelkedő sportfiguráról; ez egy lehetőség arra, hogy a hallgatóság megismerje a sport által nyújtott inspirációt és a csapatmunka jelentőségét. Kemény Dénes azon törekvései, amelyekkel a sportot a társadalom szolgálatába állította, példaértékűek lehetnek minden korosztály számára.

 

Az este garantáltan emlékezetes lesz mindazok számára, akik érdeklődnek a magyar sport sikeressége és annak hátterében álló emberek iránt. Kemény Dénes tapasztalatai és a sport iránti szenvedélye bizonyára mély benyomást fognak hagyni a jelenlévőkön.

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....