Palya Bea koncertje a Gödöllői Királyi Kastélyban július 20-án

Palya Bea varázslatos koncertje vonósnégyessel a gödöllői Királyi Kastélyban

2024-06-12 19:34

A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos koncerttel készül a gödöllői Királyi Kastély Díszudvarában. Az este folyamán az énekesnő egy vonósnégyes kíséretében lép színpadra, hogy egy felejthetetlen zenei utazásra hívja a közönséget.

Palya Bea Gödöllő

Kép forrása: Gödöllői Királyi Kastély

 

A gödöllői helyszín különlegessége


A Gödöllői Királyi Kastély, amely Magyarország egyik legszebb barokk épülete, méltó helyszíne lesz ennek a kivételes koncertnek. A kastély pompás termei és gyönyörű parkja nemcsak történelmi jelentőséggel bírnak, hanem tökéletes atmoszférát teremtenek a zenés eseményekhez is. Az épület impozáns falai között megrendezett koncert különleges élményt nyújt minden látogatónak.


Palya Bea és a vonósnégyes együttműködése Gödöllőn


Palya Bea és zenekara, akik a népzene, a világzene és a jazz elemeit ötvözik egyedi stílusban, ezen az estén a vonósnégyes kíséretében lépnek színpadra. Az énekesnő saját szerzeményei mellett különleges átdolgozásokat is bemutat, amelyek a vonós hangszerek gazdag zenei világával kiegészítve új értelmet nyernek. A koncert programja ígéretes és változatos lesz, így minden zenerajongó találhat kedvére valót.


Jegyek és további információk a gödöllői Palya Bea koncerthez


A koncertre jegyek még kaphatók IDE kattintva. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy időben vásárolják meg jegyeiket, mivel az esemény iránti érdeklődés várhatóan nagy lesz. A helyszín korlátozott befogadóképessége miatt érdemes minél előbb biztosítani a helyünket ezen a különleges estén.

 

##

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....