Szerezd be jegyed most a "Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban" vígjátékra a gödöllői Királyi Kastélyban! Felejthetetlen élmény vár rád.

Két felvonásos vígjáték a gödöllői Királyi Kastélyban: Fodor Zsóka, Köllő Babett és még sokan mások

2024-06-28 17:51

Idén nyáron a gödöllői Királyi Kastély varázslatos környezetében, a Díszudvaron egy felejthetetlen színházi élmény várja a látogatókat. A NYÁRI SZÍNHÁZ keretében, 2024. július 29-én, 20:30-kor kerül bemutatásra Marc Camoletti világhírű vígjátéka, a "Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban". Az előadásra a jegyárak 6900 Ft és 7900 Ft között mozognak, és rossz idő esetén az esőnap 2024. július 31-én lesz megtartva.

Gödöllő vígjáták

Gödöllői Királyi Kastély vígjáték: a darab története

 

A történet középpontjában Bernard, egy jóképű és sikeres párizsi sztárépítész áll, aki nem kevesebb mint három menyasszonnyal büszkélkedhet. Mindhárom menyasszony légiutas-kísérő, ami jelentősen megkönnyíti Bernard életét, hiszen az eltérő repülési menetrendek lehetővé teszik számára, hogy mindegyik nővel külön-külön, titokban tartsa fenn a kapcsolatát. Bernard házvezetőnője, Bertha, csendben tűri főnöke szeszélyeit, és fáradhatatlanul süt-főz a különböző nemzetiségű menyasszonyok kiszolgálására.


Az idilli állapot azonban hirtelen káoszba fordul, amikor megérkezik Robert, Bernard régi barátja, akit mindenki halottnak hitt egy vonatbaleset miatt. Az események további bonyodalmat okoznak, amikor a repülőtéri sztrájk és a menetrendek kavarodása miatt a három menyasszony egyszerre érkezik Bernard lakásába. A helyzet komikus fordulatokkal és váratlan eseményekkel telítődik, miközben Bernard és Robert kétségbeesetten próbálják fenntartani a látszatot és elkerülni a lebukást.


Gödöllői Királyi Kastély vígjáték: szereposztás és alkotók


Az előadás szereplőgárdája kiváló színészekből áll, akik garantáltan fergeteges szórakozást nyújtanak:


•    Bernard: Bozsó Péter
•    Robert: Baronits Gábor
•    Bertha: Fodor Zsóka
•    Judith: Köllő Babett
•    Janet: Deutsch Anita
•    Jacqueline: Mádi Piroska


A darab rendezője Korcsmáros György, aki tapasztalatával és kreativitásával gondoskodik arról, hogy az előadás minden pillanata lebilincselő legyen. A díszleteket Horgonyi-Szabó Árpád tervezte, a jelmezekért pedig Zséli Csilla felel. A technikai háttér biztosításában Köles Rita játszik kulcsszerepet.


A darab sikertörténete


A "Boeing, Boeing" nem véletlenül került be 1991-ben a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a világ legtöbbet játszott komédiája. Marc Camoletti vígjátéka számos országban nagy sikert aratott, és különböző feldolgozásokban, valamint filmes adaptációban is megjelent. A darab humora és fordulatai, valamint a karakterek szerethetősége és a helyzetkomikumok egyedisége hozzájárultak ahhoz, hogy a "Boeing, Boeing" mára igazi klasszikussá váljon.


Az előadás helyszíne: Gödöllői Királyi Kastély


A Gödöllői Királyi Kastély történelmi és kulturális jelentősége miatt kiváló helyszín egy ilyen különleges előadáshoz. A kastély Díszudvara nemcsak lenyűgöző látványt nyújt, hanem különleges hangulatot is kölcsönöz az előadásnak. Az idilli környezetben megrendezett színházi esték mindig emlékezetes élményt jelentenek a látogatók számára.


A kastély könnyen megközelíthető, és a környéken számos parkolási lehetőség áll rendelkezésre.  Marc Camoletti "Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban" című darabja garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden néző számára. Fodor Zsóka, Köllő Babett és a többi kiváló színész játékával biztos lehetünk benne, hogy ez az este tele lesz nevetéssel és szórakozással. Találkozzunk 2024. július 29-én a Gödöllői Királyi Kastély Díszudvarán!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....