Tűztorony Ház

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Tűztorony Ház

Tűztorony Ház

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

2010/08/26 -

Gitárest Makó Bélával a Tűztorony Kávézóban!

     Ismét egy nagyszerű programot ajánlunk kedves vendégeinknek egy hétköznapi estére!   2010.09.01-jén, szerdán, 19 órai  kezdettel a Tűztorony Kávézó szeretettel meghívja Önt  és kedves barátait,...
Snakebite Acoustic Whitesnake Tribute

2010/08/03 -

Augusztusi programajánló!

  Újabb érdekes programmal kedveskedünk vendégeinknek!   2010.08.04-én, szerdán, 19 órai  kezdettel a Tűztorony Kávézó fellépő vendége: Snakebite - Acoustic Whitesnake Tribute
Szülinapi torta

2010/07/12 -

3. Szülinapját tartja a Tűztorony Kávézó

    2010.07.12-én a Tűztorony Kávézó 3. szülinapját tartja. Mindenkit sok szeretettel várunk akciókkal, programokkal.
BrassonBrass

2010/06/30 -

A BrassonBrass együttes lép fel a Tűztorony Kávézóban

  A Tűztorony Kávézó vendége lesz a BrassonBrass együttes július 7-én, szerdán! Amennyiben kedveli az igényes blues, swing és jazz zenét, úgy Önnek is ott a helye a Tűztorony Kávézóban! Várjuk sok szeretettel!
Koktélok

2010/05/31 -

A nyár beköszöntött hozzánk is! - Júniusi akciók és programok

A nyár sem lenne teljes a Tűztorony Kávézó nélkül! Hűsöljön nálunk koktéjainkat szűrcsölve, miközben élvezi fellépőnk előadását!
Programajánló

2010/05/28 -

Gitárest - Vidák Robi és

Júniusban is érdekes programokkal várja vendégeit a Tűztorony Kávéház: Vidák Robi és "Népi Zenekara" - gitárest!
Májusi programok 2010 gödöllői Tűztorony Kávézó

2010/04/29 -

Májusi programok és akciók a Tűztorony Kávézóban!

Fogadja nagy szeretettel májusi ajánlatunkat, amiért ismét érdemes lesz betérnie hozzánk!
Programajánló április Tűztorony Kávéház Gödöllő

2010/03/23 -

Programok, akciók április

A gödöllői Tűztorony Kávéház április programajánlója és akciói.
Hello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!