Tűztorony Ház

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Tűztorony Ház

Tűztorony Ház

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

nemzeti ünnep Gödöllő

2013/03/14 -

A nemzeti ünnep gödöllői programja

Sajnos esővel és hóval köszönt minket a Nemzeti Ünnep. Március 15-én néhány program mégis vár Gödöllő város önkormányzata. A hideg időben térj be hozzánk egy finom kávéra vagy teára!
Hatlapos

2013/02/20 -

Hatlapos házilag

Íme a Tűztoronyban is kapható egyik legfinomabb sütemény receptje. Próbáld ki Te is!

2012/11/30 -

Decemberi programok

  Decemberben is kellemes programokkal és akciókkal várjuk Önt és családját, barátait a gödöllői Tűztorony Kávézóban!   Decemberi egyet fizet kettőt kap akciók! ...
Tűztorony Kávézó novemberi programok

2012/10/29 -

Novemberi programok a Tűztorony Kávézóban

Novemberben is várjuk kedves vendégeinket egyet fizet kettő kap akcióinkkal és élőzenés estjeinkkel.  
gödöllői programok

2012/09/27 -

Októberi programok és akciók

Október 3. szerda - ÉLŐZENE Ismert és kevésbé ismert rock, blues és jazz nóták Bozsik Gyöngyvér (ének), Nuszbaum Ferenc (gitár)   Október 6. szombat Egész nap forralt bor akció - 1-et fizet 2-t kap!   Október 13....
Akciók a Tűztorony Kávézóban

2012/09/06 -

Szeptemberi programok

Szeptemberi programok és akciók szeptember 1. szombat Egész nap fagyi akció! 1-et fizet 2-t kap! szeptember 5. szerda Élőzene - Osage Nook (pop-rock feldolgozások Koltai Tomi és barátai előadásában) szeptember 8. szombat Egész nap limo...
Gödöllő programok

2012/08/01 -

Augusztusi programok

Augusztus 2. csütörtök 18:00-tól Dj Glassdoor a kávézó teraszán Augusztus 4. szombat Padlizsánkrém akció - 1-et fizet 2-t kap! Augusztus 9. csütörtök 18:00-tól Dj Glassdoor a kávézó teraszán Augusztus 11. szombat Limo...
gyermeknap

2012/04/27 -

Gyermeknap a Tűztorony Kávézóban

Gyermeknapi programok a Tűztorony Kávézóban: 2012. május 27. Vasárnap   16:00 Báb előadás a Martinovics utcai óvoda, Pillangó csoportos gyermekek előadásában. 17:00 New Generation koncert, Kamasz krampuszok a kávézóban Arcfestő

Legfrissebb cikkek


Ez fergeteges: Gödöllői győztes a Forgass a Földért! filmkészítő versenyen
Egy gödöllői stáb és egy chicagói filmes nyerte a hétvégén rendezett, Forgass a Földért! elnevezésű nemzetközi filmkészítő versenyt, amelynek kedden hirdették ki az eredményét Szekszárdon- olvasható az MTI hírportálon. Ez zseniális, innen is hatalmas gratulációt küldünk városkánk hírnevének továbbításáért, és úgy általában is: Gratulálunk!
Gödöllő új sportcsarnokkal büszkélkedhet hamarosan – Új többfunkciós sportcsarnok épül Gödöllőn
A Gödöllői Premontrei Apátság állami forrásból, nettó 3 milliárd forintért épített egy új többfunkciós sportcsarnokot a városban – tették közzé az uniós közbeszerzési közlönyben az eljárás eredményét. A sportcsarnokot a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. fogja elvégezni. A beruházás állami forrásból, azaz közpénzből épül meg.
Ingyenes fesztivál filmekkel és családi programokkal a gödöllői Királyi Kastélyban
Százhat országból 1374 filmet neveztek a VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál két - nemzetközi és Kárpát-medencei - filmszemléjére. Az ingyenesen látogatható fesztiválon a filmek mellett családi programok is várják a látogatókat május 27. és 29. között a gödöllői Királyi Kastélyban.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!