Tűztorony Ház

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Tűztorony Ház

Tűztorony Ház

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül!

nemzeti ünnep Gödöllő

2013/03/14 -

A nemzeti ünnep gödöllői programja

Sajnos esővel és hóval köszönt minket a Nemzeti Ünnep. Március 15-én néhány program mégis vár Gödöllő város önkormányzata. A hideg időben térj be hozzánk egy finom kávéra vagy teára!
Hatlapos

2013/02/20 -

Hatlapos házilag

Íme a Tűztoronyban is kapható egyik legfinomabb sütemény receptje. Próbáld ki Te is!

2012/11/30 -

Decemberi programok

  Decemberben is kellemes programokkal és akciókkal várjuk Önt és családját, barátait a gödöllői Tűztorony Kávézóban!   Decemberi egyet fizet kettőt kap akciók! ...
Tűztorony Kávézó novemberi programok

2012/10/29 -

Novemberi programok a Tűztorony Kávézóban

Novemberben is várjuk kedves vendégeinket egyet fizet kettő kap akcióinkkal és élőzenés estjeinkkel.  
gödöllői programok

2012/09/27 -

Októberi programok és akciók

Október 3. szerda - ÉLŐZENE Ismert és kevésbé ismert rock, blues és jazz nóták Bozsik Gyöngyvér (ének), Nuszbaum Ferenc (gitár)   Október 6. szombat Egész nap forralt bor akció - 1-et fizet 2-t kap!   Október 13....
Akciók a Tűztorony Kávézóban

2012/09/06 -

Szeptemberi programok

Szeptemberi programok és akciók szeptember 1. szombat Egész nap fagyi akció! 1-et fizet 2-t kap! szeptember 5. szerda Élőzene - Osage Nook (pop-rock feldolgozások Koltai Tomi és barátai előadásában) szeptember 8. szombat Egész nap limo...
Gödöllő programok

2012/08/01 -

Augusztusi programok

Augusztus 2. csütörtök 18:00-tól Dj Glassdoor a kávézó teraszán Augusztus 4. szombat Padlizsánkrém akció - 1-et fizet 2-t kap! Augusztus 9. csütörtök 18:00-tól Dj Glassdoor a kávézó teraszán Augusztus 11. szombat Limo...
gyermeknap

2012/04/27 -

Gyermeknap a Tűztorony Kávézóban

Gyermeknapi programok a Tűztorony Kávézóban: 2012. május 27. Vasárnap   16:00 Báb előadás a Martinovics utcai óvoda, Pillangó csoportos gyermekek előadásában. 17:00 New Generation koncert, Kamasz krampuszok a kávézóban Arcfestő
Hello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!