Ezek a legjobb éttermek Gödöllőn, hogyha romantikázásra vágytok!

Legjobb Gödöllői éttermek, ha egy kis romantikázásra vágytok

2022-04-06 23:29

Minden pár számára fontos, hogy kettesben is eltudjanak tölteni egy kis időt. Gödöllőn szerencsére számos, olyan helyet találhatunk, ahol eltölthetünk egy romantikus délutánt vagy estét a párunkkal. Mi más lenne a jobb erre a célra, mint egy romantikus ebéd vagy vacsora egy remek étteremben, majd utána sétálni egyet a parkban, vagy a főtéren. Nézd meg mely éttermek a legjobbak Gödöllőn egy kis romantikázásra!

Legjobb éttermek Gödöllőn

1.    Smarni


Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Smarni a leghíresebb hely Gödöllőn, már ami az éttermeket illeti. A kastéllyal szemközt és a Művelődési Ház között helyezkedik el, így a legfrekventáltabb helyet is megnyerte magának. Tökéletes lehet egy kis romantikázásra, ugyanis akár a teraszon foglalunk helyet, akár a benti helységben, mindkettő nagyon hangulatos. A teraszról a parkra nyílik kilátásunk így igazán szép környezetben élvezhetjük egymás és az ínycsiklandó ételek társaságát. A Smarniban idényszerűen változik az étlap, így különböző időszakokban is érdemes meglátogatni, ugyanis nyáron más féle ételeket készítenek, mint mondjuk télen. A Smarni híres a mindig magas minőségben elkészített ételeiről, a különleges ízkombinációiról és a tökéletes kivitelezéséről. Ha egy mondatban kellene jellemeznem az így szólna: Luxus ételek megfizethető áron és finom ízekben.


Nézz körül a Smarni weboldalán és győzödj meg róla, hogy ételeik igazi mesterművek!

2.    Napsugár Étterem


Amennyiben igazán magyaros ízekre vágytok, akkor mindenképp a Gödöllői Blaha városrészben található Napsugár étterembe kell ellátogatnotok, amely már 1983 óta fogadja vendégeit. Az étterem elegáns belsőterében egy igazán hangulatos környezetben romantikázhattok. Az étlapról a magyar klasszikusokon túl, nemzetközi, modern konyhák ételeiből is kedvetekre válogathattok. Az étterem elképesztően törekszik arra, hogy mindenki megtalálja a számára ideális ételt, épp ezért készítenek különböző fogásokat. Az ínyenc húsevők, a vegetáriánusok, a hagyományos ízek kedvelői és a különleges étrendet követők is megtalálják itt a fogukra valót! Az étteremhez fogadó is tartozik, így ha messzebbről érkeztek meg is tudtok szállni. Engedjétek el magatokat és töltsetek el egy romantikus estét Gödöllő egyik legjobb éttermében, a Napsugárban!


Az egyéb szolgáltatásokról és az étlapról a Napsugár weboldalán tudsz tájékozódni!


3.    Yellow Pub Étterem


A Yellow Pub nevétől eltérően nem egy sárga színekben domináló gyors étterem, hanem inkább a klasszikus vonásokat képviseli, már ami a belső enteriőrt illeti. A plafonon elhelyezkedő gerendák, az elegáns csíkos tapéta és a falon elhelyezkedő gyönyörű festmények kicsit olyan érzést kelthetnek a vendégben, mintha a régi stílusjegyeit hordozva egy modern kastély egy szobájában ebédelne. A klasszikus stílus mellett, viszont egy fiatalos és modern menüvel várnak mindenkit. Mind tálalásban, mind ízvilágában követik az aktuális trendeket és a mai kor követelményeit, legyen szó magyaros vagy mediterrán ételről, de persze a 100 féle meleg és hideg étel között hagyományos fogásokat is találhatunk. A Yellow vegetáriánus ételekben is király így, ha vegák vagytok mindenképp próbáljátok ki! A pub elnevezéshez hűen széles az italválaszték, és három féle csapolt sörrel is tudnak szolgálni. A Yellow Pub kitűnő választás lehet, ha egy szép környezetben szeretnétek eltölteni egy laza estét.


Tudj meg többet a Yellow Pubról és ismerd meg étlapjukat a weboldalukon!
 

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...