Késelés Gödöllő: majdnem megölte egy gödöllői asszony a saját élettársát Gödöllőn, háromszor is hasba szúrta

Horror Gödöllőn: ilyen szörnyű dolgok is megtörténnek a városunkban!

2023-04-26 10:48

Szörnyű és brutális családi dráma történt egy Gödöllői járásban található településen – adta le a hírt a blikk.hu. Egy asszony kis híján megölte saját élettársát egy elfajult veszekedés során: egy késsel hasba és vállon is szúrta a férfit, melynek nagy szerencse, hogy nem lett tragédia a vége. 

Gödöllő késelés

Vádat emeltek a gödöllői nő ellen

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt a nő ellen, aki majdnem megölte egy késsel az élettársát. A vádirat azt taglalja, hogy a nő és a férfi egy Gödöllői járásban található településen élnek együtt évek óta. Rendszeresen fogyasztanak mind a ketten alkoholos italt, a veszekedések is gyakoriak voltak mindig náluk. Ez köszönhető volt természetesen a sok szeszes ital hatásának, de közrejátszott a férfi őrült féltékenysége is.

 

A brutális nap eseményei Gödöllőn

A majdnem végzetes napon az elkövető nő délután 5 órakor már viszonylag ittas állapotban volt. A házuk konyhájában a nő főzni készült, amikor egy újbóli veszekedés vette kezdetét. A kezében az asszonynak egy kés volt, ami 21 cm hosszúságú volt. Addig-addig veszekedett a férfi meg a nő, amíg a vita és az alkoholfogyasztás hevében a nő dühösen háromszor is megszúrta élettársát: egyszer a bal vállát vágta meg majd kétszer a hasába döfött. 

 

A férfi ijedten átmenekült a szomszédokhoz, ahol kétségbeesetten kérte őket, hívják ki a mentőket neki. A férfi valóban életveszélyes állapotban volt, hisz a hasüregbe hatoló szúrás miatt nem tudott volna sokáig életben maradni, ha nem jönnek ki időben a mentők. Az ügyben az asszony ellen vádat emeltek. 

 

Mit lehet tenni családon belüli erőszak ellen?

A családon belüli erőszak komoly probléma, és fontos, hogy az áldozatok tudják, hogy vannak lehetőségeik a segítséghez való hozzáférésre.

 

1.    Hívja a rendőrséget: Ha éppen folyamatban van az erőszak, vagy az áldozat biztonsága veszélyben van, azonnal hívja a rendőrséget. A rendőrségnek van hatásköre és erőforrása az eset kezelésére.
2.    Kérjen segítséget a családjától és barátaitól: Az áldozatok gyakran szoronganak, félnek vagy szégyenkeznek, hogy elmondják, mi történik velük. Ha lehetséges, kérjen segítséget a családjától és barátaitól.
3.    Keresse fel a segélyvonalakat: Vannak olyan telefonszámok és szervezetek, amelyeket az áldozatok hívhatnak segítségért, támogatásért és tanácsért. Ezen szervezetek azon dolgoznak, hogy segítsék az áldozatokat, és biztonságos helyekre irányítsák őket.
4.    Keresse fel a jogi segítségnyújtást nyújtó szervezeteket: Az áldozatok jogi segítséget kérhetnek, hogy megvédjék magukat és családjukat, és az erőszak elkövetőjének jogi következményei legyenek.

 

Az erőszak sosem elfogadható, és fontos, hogy az áldozatok tudják, hogy nincsenek egyedül, és segítséget kérhetnek, ha szükségük van rá.

 

Hogy ne csak szomorú gödöllői történetekről írjunk, szeretnénk pozitív dolgokkal zárni sorainkat és megmutatni városunk remek, közelgő programjait:

 

2023.április-május Szedd magad tulipán és nárcisz akció Gödöllőn
2023.05.01 Majális Gödöllőn
2023.05.06 Aquatlon országos döntő Gödöllőn
2023.05.19-21 Környezetvédelmi Filmfesztivál Gödöllőn
2023.06.27 A Pál utcai fiúk színházi előadás Gödöllőn

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...