Késelés Gödöllő: majdnem megölte egy gödöllői asszony a saját élettársát Gödöllőn, háromszor is hasba szúrta

Főoldal > Horror Gödöllőn: ilyen szörnyű dolgok is megtörténnek a városunkban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Horror Gödöllőn: ilyen szörnyű dolgok is megtörténnek a városunkban!


2023/04/26
NA

Szörnyű és brutális családi dráma történt egy Gödöllői járásban található településen – adta le a hírt a blikk.hu. Egy asszony kis híján megölte saját élettársát egy elfajult veszekedés során: egy késsel hasba és vállon is szúrta a férfit, melynek nagy szerencse, hogy nem lett tragédia a vége. 

Gödöllő késelés

Vádat emeltek a gödöllői nő ellen

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt a nő ellen, aki majdnem megölte egy késsel az élettársát. A vádirat azt taglalja, hogy a nő és a férfi egy Gödöllői járásban található településen élnek együtt évek óta. Rendszeresen fogyasztanak mind a ketten alkoholos italt, a veszekedések is gyakoriak voltak mindig náluk. Ez köszönhető volt természetesen a sok szeszes ital hatásának, de közrejátszott a férfi őrült féltékenysége is.

 

A brutális nap eseményei Gödöllőn

A majdnem végzetes napon az elkövető nő délután 5 órakor már viszonylag ittas állapotban volt. A házuk konyhájában a nő főzni készült, amikor egy újbóli veszekedés vette kezdetét. A kezében az asszonynak egy kés volt, ami 21 cm hosszúságú volt. Addig-addig veszekedett a férfi meg a nő, amíg a vita és az alkoholfogyasztás hevében a nő dühösen háromszor is megszúrta élettársát: egyszer a bal vállát vágta meg majd kétszer a hasába döfött. 

 

A férfi ijedten átmenekült a szomszédokhoz, ahol kétségbeesetten kérte őket, hívják ki a mentőket neki. A férfi valóban életveszélyes állapotban volt, hisz a hasüregbe hatoló szúrás miatt nem tudott volna sokáig életben maradni, ha nem jönnek ki időben a mentők. Az ügyben az asszony ellen vádat emeltek. 

 

Mit lehet tenni családon belüli erőszak ellen?

A családon belüli erőszak komoly probléma, és fontos, hogy az áldozatok tudják, hogy vannak lehetőségeik a segítséghez való hozzáférésre.

 

1.    Hívja a rendőrséget: Ha éppen folyamatban van az erőszak, vagy az áldozat biztonsága veszélyben van, azonnal hívja a rendőrséget. A rendőrségnek van hatásköre és erőforrása az eset kezelésére.
2.    Kérjen segítséget a családjától és barátaitól: Az áldozatok gyakran szoronganak, félnek vagy szégyenkeznek, hogy elmondják, mi történik velük. Ha lehetséges, kérjen segítséget a családjától és barátaitól.
3.    Keresse fel a segélyvonalakat: Vannak olyan telefonszámok és szervezetek, amelyeket az áldozatok hívhatnak segítségért, támogatásért és tanácsért. Ezen szervezetek azon dolgoznak, hogy segítsék az áldozatokat, és biztonságos helyekre irányítsák őket.
4.    Keresse fel a jogi segítségnyújtást nyújtó szervezeteket: Az áldozatok jogi segítséget kérhetnek, hogy megvédjék magukat és családjukat, és az erőszak elkövetőjének jogi következményei legyenek.

 

Az erőszak sosem elfogadható, és fontos, hogy az áldozatok tudják, hogy nincsenek egyedül, és segítséget kérhetnek, ha szükségük van rá.

 

Hogy ne csak szomorú gödöllői történetekről írjunk, szeretnénk pozitív dolgokkal zárni sorainkat és megmutatni városunk remek, közelgő programjait:

 

2023.április-május Szedd magad tulipán és nárcisz akció Gödöllőn
2023.05.01 Majális Gödöllőn
2023.05.06 Aquatlon országos döntő Gödöllőn
2023.05.19-21 Környezetvédelmi Filmfesztivál Gödöllőn
2023.06.27 A Pál utcai fiúk színházi előadás Gödöllőn


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!