750 gyerek méretteti meg magát a gödöllői aquatlon rendezvényen: Gödöllőn rendezik meg az ország aquatlon döntőt!

Főoldal > Gödöllőn rendezik meg az ország legrangosabb triatlonos utánpótlás rendezvényét, a SPORT XXI Aquatlon Országos Bajnokságot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Gödöllőn rendezik meg az ország legrangosabb triatlonos utánpótlás rendezvényét, a SPORT XXI Aquatlon Országos Bajnokságot


2023/04/26
NA

750 gyerek fogja 2023.05.06-án megmérettetni magát az aquatlon országos döntő keretein belül Gödöllőn. Büszke lehet városunk a MATE-Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club által megrendezett eseményre, hiszen ez az ország legrangosabb triatlonos utánpótlás rendezvénye. 

Aquatlon Gödöllő

Mi az az aquatlon?

Az aquatlon egy multisportos állóképességi verseny, amely két szakágat ötvöz: az úszást és a futást. Az aquatlonban a versenyzők úszással kezdenek, általában medencében vagy nyílt vízen, majd áttérnek futásra, jellemzően egy nyomvonalon vagy közúti pályán. 

 

Az aquatlonokat gyakran a triatlonok kezdőbarát alternatívájának tekintik, amelyek pluszban egy kerékpáros részt is adnak az úszáshoz és a futáshoz. Az aquatlon egy jó lehetőséget is jelenthet a tapasztalt triatlonosok számára is, hogy gyakorolják az úszás-futás átmeneteiket, vagy teszteljék erőnlétüket egy rövidebb, gyorsabb tempójú versenyen. Az aquatlon versenyeket a világ különböző pontjain rendezik, és minden korosztályú és képességű sportoló nevezhet be.

 

Mit kell tudni a gödöllői aquatlon versenyről?

Újonc 1, Újonc 2, Gyermek és Serdülő korcsoportokban indulnak a gyerekek a gödöllői aquatlon versenyen, ami szakaszos jellegű lesz - már így is szép számmal jelentkeztek, de 2023.május 1-ig még lehet jelentkezni a sportorigo.com portálon. A szakaszos verseny jellegét a sportágak közötti pihenő idő adja, így tehát úgynevezett depó itt nem lesz. 

 

Az országos döntőn való indulás feltétele a regionális versenyeken történő egyesületi szintű részvétel a korábban meghatározott mértékben. Nevezni csak versenyengedéllyel rendelkező sportolóknak lehetséges, de ha kedvet kapott a gyermeked ehhez a sporthoz a MATE-GEAC Triatlon szakosztálya szeretettel várja őt is! 

 

A verseny menete (2023. 05.06. szombat)


9.30-tól úszás kezdete Gödöllői Városi és Térségi Uszoda 50m-es medence
14:00-tól Futás (Gödöllői Egyetemi Atlétikai Club 400-as futópálya)

 

A nézőket is várják sok szeretettel a versenyen!

 

Információk: Hadházi Máté 70/319 3522; email: hadhazi.mate@geac.hu

 


Közösségi média marketingHello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!