Az egykori patinás Kiskastély már évek óta egy amerikai stílusú étteremnek ad otthon, ami nem mást mint a Rub & Roll Villa. Steak, barbecue, grill - minden ami Amerika!

Rub & Roll Villa Gödöllő


A Rub & Roll Gödöllőre hozta nekünk Amerikát

A Rub & Roll Villa 2020-ban nyitotta meg kapuit Gödöllőn a Táncsics Mihály úton, miután a budapesti testvérétterme hatalmas sikereket ért el a barbecue, grill, illetve az amerikai ízek kedvelőinek körében. Városunkból nagyon hiányzott már egy ilyen étterem, ahol többek között ínycsiklandó steak, oldalas, burger, fajitas és még sok más étel vár minket, olyan hangulattal ötvözve, ahol mindenki otthon érzi magát. 

 

A Rub & Roll Villa ételei Gödöllőn

A Rub & Roll étterem egyedi kapcsolatot ápol a tűzzel, a szénnel és a sütéssel. Kísérleteznek különféle alapanyagokkal, folyamatosan fejlesztik sütési technikáikat és receptjeiket. Étlapjukon található fogásokat szmókerben, lassú tűzön és füstön sütik az autentikus barbecue elvek szerint. Másik részüket pedig grillen, faszénen készítik a szabadtéri látványkonyhában. Az egyedi sütési technikák kiemelkedően hozzájárulnak az ételek ízvilágához. Az étterem tiszteletben tartja a húst, és különleges bánásmódban részesíti. Az egész egyben adja a Rub & Roll egyedi élményét, ami Gödöllőn és környékén egyedülálló.

 

Rub & Roll Gödöllő nyitvatartás

hétfő 11:30 – 21:00
kedd 11:30 – 21:00
szerda 11:30 – 21:00
csütörtök 11:30 – 21:00
péntek 11:30 – 21:00
szombat 11:30 – 21:00
vasárnap 11:30 – 21:00

 

ITT tudsz egy nagyon részletes leírást olvasni a cikkünkben az étteremről, kipróbáltuk mi is, nézd meg a véleményünket!

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0