Rub & Roll Gödöllő: Gödöllőn, természetvédelmi terület mellett áll egy patinás villa, melyben megtalálhatóak a Gödöllői Kastély motívumai: belül azonban Amerika ízei fogadnak téged!

Amerika ízei várnak téged ebben a patinás villában Gödöllőn

2023-05-25 10:43

A Rub & Roll Villa 2020-ban nyitotta meg kapuit Gödöllőn a Táncsics Mihály úton, miután a budapesti testvérétterme hatalmas sikereket ért el a barbecue, grill, illetve az amerikai ízek kedvelőinek körében. Városunkból nagyon hiányzott már egy ilyen étterem, ahol többek között ínycsiklandó steak, oldalas, burger, fajitas és még sok más étel vár minket, olyan hangulattal ötvözve, ahol mindenki otthon érzi magát. 

Rub & Roll Gödöllő

Így indult a Rub & Roll: egy magyar srác megvalósítja a nagy amerikai álmot 

 

A Rub & Roll megálmodója és tulajdonosa Kiss Dávid – aki hivatása szerint is szakács – 2015-ben nyitotta meg a Szent István körúton a Budapest Barbecue Company-t. A barbecue-záshoz elengedhetetlen szakmai tudást egyenesen az USA-ból hozta, ahol több tanulmányút során sajátította el a barbecue fortélyait és trükkjeit a helyi pitmasterektől, majd rengeteg további sütés során alakította ki saját bbq-ízvilágát és stílusát.

 

A budapesti hely hamar sikeres lett és egyet jelentett az igazi, autentikus amerikai ízek otthonával. Később az étterem kisebb átalakuláson esett át, majd a neve Rub & Roll Barbecue-ra változott. Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy mindemellett Dávidék saját, minőségi hústermékeket forgalmaznak, melyekkel hamarosan nemcsak az ételek összetevői között, hanem országszerte az áruházakban is találkozhatunk. 

 

A Rub & Roll Gödöllő: az egykori Kiskastély étterem újrahangolása 

 

A budapesti hely sikerét követően Gödöllőre is elhozták a barbecue és grillételek legjavát a Rub & Roll Villa névre keresztelt étteremmel, melynek az egykori Kiskastély ad otthont.

 

„Nem egy második Rub & Roll Barbecue-t szerettünk volna, hanem Gödöllő városa és a hely miliője fogott meg minket: itt minden adott volt ahhoz, hogy átadhassuk a bbq világára jellemző szabad, közvetlen hangulatot.” – mesélte nekem Tomon Ildikó, az étterem marketing vezetője. 

 

Valóban, az étterem már kívülről megfogja az embert: a patinás villa Gödöllő szélén áll, természetvédelmi terület mellett, melynek hangulata előkelő hely képét vetíti elénk. Az épületbe lépve azonban melegebb, barátságos és laza érzés keríthet minket hatalmába. Nincs a képünkbe tolva Amerika, de mégis, ez az első szó, ami körbenézve az eszünkbe jut: boxos ülőhelyek, neonos feliratok, látványos és mesélő étlap vár minket, mindezt a megfelelő visszafogottsággal. Itt jól érzi magát minden korosztály, sőt, rendezvények számára is tökéletes helyszín – legyen az esküvő vagy céges esemény –, hiszen az épület felső szintjén külön rendezvényterem is található.

 

Kint, a tágas teraszon is zajlik az élet: nyáron a nyitott látványkonyhában sercegnek a grillételek, füstölög a szmóker – a hely valóban megadja az outdoor barbecue (kinti grillezés) hangulatát. Ha pedig nyár és terasz, akkor szabadtéri eseményekben sem fukarkodik a hely: készülnek zenés és egyéb szórakoztató programokkal, úgyhogy érdemes lesz folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalukat.

Május 28-án kihelyezett állomásukkal ott lesznek az Erzsébet-parki futóversenyen is, hogy senki ne maradjon szaftos burgerek nélkül, illetve a gyerekeknek egyéb finomságokkal is készülnek.

 

 

Fentebb említettem már, hogy Dávidék több lábon állnak, ami itt is megmutatkozik: a Rub & Roll Villa nem csak étterem és rendezvényhelyszín, hanem mellette teniszpályák is találhatóak, melyekről ITT olvashattok bővebben. 
 

A cikk nem ért véget, lapozz a következő oldalra, hogy megnézd többek között a csodás képeket az étteremről!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....