Rub & Roll Gödöllő: Gödöllőn, természetvédelmi terület mellett áll egy patinás villa, melyben megtalálhatóak a Gödöllői Kastély motívumai: belül azonban Amerika ízei fogadnak téged!

Főoldal > Amerika ízei várnak téged ebben a patinás villában Gödöllőn

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Amerika ízei várnak téged ebben a patinás villában Gödöllőn


2023/05/25
NA

A Rub & Roll Villa 2020-ban nyitotta meg kapuit Gödöllőn a Táncsics Mihály úton, miután a budapesti testvérétterme hatalmas sikereket ért el a barbecue, grill, illetve az amerikai ízek kedvelőinek körében. Városunkból nagyon hiányzott már egy ilyen étterem, ahol többek között ínycsiklandó steak, oldalas, burger, fajitas és még sok más étel vár minket, olyan hangulattal ötvözve, ahol mindenki otthon érzi magát. 

Rub & Roll Gödöllő

Így indult a Rub & Roll: egy magyar srác megvalósítja a nagy amerikai álmot 

 

A Rub & Roll megálmodója és tulajdonosa Kiss Dávid – aki hivatása szerint is szakács – 2015-ben nyitotta meg a Szent István körúton a Budapest Barbecue Company-t. A barbecue-záshoz elengedhetetlen szakmai tudást egyenesen az USA-ból hozta, ahol több tanulmányút során sajátította el a barbecue fortélyait és trükkjeit a helyi pitmasterektől, majd rengeteg további sütés során alakította ki saját bbq-ízvilágát és stílusát.

 

A budapesti hely hamar sikeres lett és egyet jelentett az igazi, autentikus amerikai ízek otthonával. Később az étterem kisebb átalakuláson esett át, majd a neve Rub & Roll Barbecue-ra változott. Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy mindemellett Dávidék saját, minőségi hústermékeket forgalmaznak, melyekkel hamarosan nemcsak az ételek összetevői között, hanem országszerte az áruházakban is találkozhatunk. 

 

A Rub & Roll Gödöllő: az egykori Kiskastély étterem újrahangolása 

 

A budapesti hely sikerét követően Gödöllőre is elhozták a barbecue és grillételek legjavát a Rub & Roll Villa névre keresztelt étteremmel, melynek az egykori Kiskastély ad otthont.

 

„Nem egy második Rub & Roll Barbecue-t szerettünk volna, hanem Gödöllő városa és a hely miliője fogott meg minket: itt minden adott volt ahhoz, hogy átadhassuk a bbq világára jellemző szabad, közvetlen hangulatot.” – mesélte nekem Tomon Ildikó, az étterem marketing vezetője. 

 

Valóban, az étterem már kívülről megfogja az embert: a patinás villa Gödöllő szélén áll, természetvédelmi terület mellett, melynek hangulata előkelő hely képét vetíti elénk. Az épületbe lépve azonban melegebb, barátságos és laza érzés keríthet minket hatalmába. Nincs a képünkbe tolva Amerika, de mégis, ez az első szó, ami körbenézve az eszünkbe jut: boxos ülőhelyek, neonos feliratok, látványos és mesélő étlap vár minket, mindezt a megfelelő visszafogottsággal. Itt jól érzi magát minden korosztály, sőt, rendezvények számára is tökéletes helyszín – legyen az esküvő vagy céges esemény –, hiszen az épület felső szintjén külön rendezvényterem is található.

 

Kint, a tágas teraszon is zajlik az élet: nyáron a nyitott látványkonyhában sercegnek a grillételek, füstölög a szmóker – a hely valóban megadja az outdoor barbecue (kinti grillezés) hangulatát. Ha pedig nyár és terasz, akkor szabadtéri eseményekben sem fukarkodik a hely: készülnek zenés és egyéb szórakoztató programokkal, úgyhogy érdemes lesz folyamatosan figyelemmel kísérni weboldalukat.

Május 28-án kihelyezett állomásukkal ott lesznek az Erzsébet-parki futóversenyen is, hogy senki ne maradjon szaftos burgerek nélkül, illetve a gyerekeknek egyéb finomságokkal is készülnek.

 

 

Fentebb említettem már, hogy Dávidék több lábon állnak, ami itt is megmutatkozik: a Rub & Roll Villa nem csak étterem és rendezvényhelyszín, hanem mellette teniszpályák is találhatóak, melyekről ITT olvashattok bővebben. 
 

A cikk nem ért véget, lapozz a következő oldalra, hogy megnézd többek között a csodás képeket az étteremről!


ÉttermekHello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!