Gödöllő és környéke friss hírei

Hírek

Gödöllőn nyitotta meg kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító, célul tűzve ki a régió szolgálatát, digitális hálózatba kapcsolt gyártás fejlesztését.
Veresegyházon negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Veresi Futónap: vegyél részt te is október 8-án ezen a felejthetetlen élményen és sportolj szívből!
A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt. Mutatjuk a részletes információktat.
A napokban egy újabb sajnálatos videó járta be a közösségi médiát és a különböző online újságokat, hiszen Gödöllőn valaki megint nem ismeri a KRESZ szabályait!
Ami futótűzként terjed a közösségi médiában azt szinte lehetetlen megállítani: ezt történt a legutóbbi gödöllői félreértés esetében is, amit végül letisztáztak!
A gödöllői MATE vadbiológusai nem akármilyen kutatást végeztek egy Budapesthez közeli erdős területen: nézd meg a cikket és a videót, amiben láthatod a kutatást!
Szadai cukrászda lett idén Az Ország Tortája Versenyen a 3.helyezet: ismerd meg te is a Merengő nevű tortát és próbáld ki ebben a szuper, szadai cukrászdában!
Gödöllő felé vette az irányt az ámokfutó motoros, ezt egy autó fedélzeti kamerája vett fel a napokban: a felvételen látszik, hogy a motoros túl gyorsan közlekedik!
Drogot árusító kistarcsai párt fogtak el a gödöllői rendőrök a napokban: a pár otthonában készpénzt, mérlegeket és pszichoaktív anyagokat találtak a rendőrök.
Gratulálunk a Gödöllői Királyi Kastélynak, hiszen elnyerte a Magyarország Kincse címet a Kastély Védjegy díjazás során: hogy mit is jelent ez a díj? Mutatjuk!
Pályakarbantartás miatt a hétvégén a gödöllői HÉV rövidített útvonalon közlekedik, ezért érdemes előre tájékozódni az útvonalakról, ha érintettek vagyunk.
1867.június 8-án koronázták meg I. Ferenc Józsefet és Erzsébetet a budavári Nagyboldogasszony-templomban: nézzük meg ennek az ikonikus napnak a főbb eseményeit!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...