Gödöllő és környéke friss hírei

Hírek

Változnak a gödöllői helyi autóbuszok közlekedési menetei, mutatjuk, március 1-től mire számíthatnak a gödöllői lakosok a tömegközlekedés terén.
Látogass el Gödöllőre, és fedezd fel a "Ménes" című festmény lenyűgöző szépségét, ami hosszú idő után újra nálunk van.
A veresegyházi Medveotthon mindig kecsegtet valamilyen csodás programmal, ezért most elhoztuk nektek a márciusi medveébresztő programjukat!
A gödöllői Cafe Freiben ismét busók jártak és még kávét is ittak: egy fantasztikus hagyomány, mely évről évre felpezsdíti a város életét!
A világhírű Farkasember, Horkai Zoltán gödöllői birtokára betört valaki, és a két szelíd szarvasa közül az egyiket brutálisan kivégezte.
Megtartottan idei első ülését Gödöllőn a Hulladékgazdálkodási Munkacsoport, melynek kereten belül számos új fejlesztés született meg.
A híres veresegyházi piac fejlesztése megindult január elején, ezzel is átláthatóbbá és esztétikusabbá akarják varázsolni a területét.
Gödöllőre érkezik két csodás művész: Szomor György és Dolhai Attila a Királyi Kastélyban fognak előadni Nőnap alkalmából egy felejthetetlen koncertet.
Csodálatos előadások következnek a gödöllői Királyi Váróban februárban és márciusban: Cserháti Zuszsa és Szécsi Pál életét dolgozza fel az Árva fiú darab.
Betörés történt a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda éttermében: még jelenleg is zajlik a helyszínelés, a kár meglehetősen jelentős!
A gödöllői MATE főépülete teljeskörű külső rekonstrukcióval újul meg, beleértve tető és homlokzat felújítását, műemlék-jellegű alkotások restaurálását.
Gödöllőn a Vertikal Group értesítése alapján, idén is megtörténik a karácsonyfák elszállítása, ehhez kérik a kedves lakosok együttműködését.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...