A jó kávé története, a Manuel Caffé története

A jó kávé története

2008-04-29 07:36

Az, amit most el akarunk mesélni, egy ötven éves cég története. Egy olyan, a jelenben "élő" és működő márka története, amely elismeri hagyományaiból eredő értékeit is, minthogy csak az nézhet a jövőbe, akinek mély gyökerei vannak.

 

A ManueL Caffé története

A ManueL Caffé története egy elkötelezett, vállalkozó szellemű és jó megérzésekkel rendelkező család története. Egyetlen szenvedély vezérli tagjait: "a kávé szeretete". Minden az 50-es években kezdődik, amikor a még nagyon fiatal Giuseppe De Giusti, az alapító, egy coneglianoi üzemben kávépörkölőként kezd dolgozni. Néhány év múltán úgy érzi, elérkezett a választás ideje, és felesége, Bruna asszony segítségével megnyitja saját kávéfeldolgozó üzemét "ManueL Caffé" néven.

 

 

A De Giusti család

A De Giusti család második generációját Emanuela, Mauro és Cristina alkotják, akik az üzem leggyorsabban terjeszkedő szektoraira specializálódnak, az üzem céljainak megfelelő tanulmányokat folytatnak, az üzem szolgálatába állítják képességeiket és friss energiáikat. Így különleges egyensúly valósulhat meg az újítás és tradíció között, szem előtt tartva a vállalat történelmi küldetését, amely nem más, mint a "kellemes szájíz kialakítása" a kávé segítségével.

 

 

2004 szeptemberében kezdődött

Hazánkba 2004 szeptemberében érkezett a ManueL Caffé egy családi vállalkozás keretében. A kávé szeretete által vezérelt Laczó családnak nem más a küldetése, mint a magyarországi kávéházak világában a mennyiség helyett a minőségre koncentrálni, merthogy eljárt az idő a mennyiségi termelés és értékesítés felett. Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek a kávéházak világában az új igények minőségi termékek és szolgáltatások iránt.

 

 

ManueL Caffé Magyarországon

Magyarország legszélesebb prémium kategóriás kávé- tea- és forró csoki választékával rendelkező cégünk a legapróbb részletekre is odafigyel, folyamatos felügyeletet biztosítva egy igazi unikumként emelkedik ki a magyarországi kávéscégek közül. Friss energiáink odafigyeléssel és lelkesedéssel párosulva állnak rendelkezésre kedves partnereink számára.
Mára a ManueL Caffé, a finom kávé iránti szenvedélyének és a rá fordított figyelemnek, illetve a kifinomult technológiai rendszerek használatának köszönhetően a kávészektor egyik legjelentősebb vállalatává nőtte ki magát.

 

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...