Programok Gödöllőn márciusban

fooldal > Márciusi programok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Márciusi programok


2016/03/10

Közeledik a tavasz, és mi szeretnénk egy kicsit mozgalmasabbá, vidámabbá tenni! Ismerd meg márciusi programjainkat, amelyre Téged is szeretettel várunk!

Márciusi programok a gödöllői tűztorony kávézóban

Március 5. szombat 19:00

Soul és Pop legendák dalai egyedi, füstös hangon – Ferenczy András előadásában. 

Március 6. Vasárnap 14:00-18:00

Kézműveskedés az Arany Virágcserép szervezésében.
1.Tavaszi falikép mixed media technikával (felhasznált alapanyagok: scrapbook papír, decoupage rizspapír, decoupage ragasztólakk, akril festék, oldószeres tintapárna, velúr lakk, média ragasztó). Részvételi díj: 4 900 Ft/gő/d

2.Ovális csokitojás tartó doboz mixed media technikával (felhasznált anyagok: scrapbook papír, vintage cellux, decoupage ragasztólakk, szilikonos pecsételők, media aqua spray, tortapapír, média ragasztó). Részvételi díj: 3 500 Ft/fő/db.

3.Húsvéti ajándékkísérő kártya mixed media technikával (felhasznált alapanyagok: ásványi alapú kőpapír, sizzix bigshot sablonvágóval készített papírdíszéek, oldószeres tinta, media aqua spray, struktúrpaszta). Részvételi díj: 1 900 Ft/fő/db.

4.Libatojás barkadísz decoupatch technikával, kétkomponensű repesztőlakkal. Részvételi díj: 1 900 Ft/fő/db

5.Tavaszi ajtókopogtató koszorú patchwork alapanyagokkal, vintage kiegészítőkkel. Részvételi díj: 4 900 Ft/fő/fb.

 

Jelentkezés, regisztráció személyesen az Arany Virágcserép Kézműves Boltban (2100 Gödöllő Petőfi tér 15-16) a részvételi díj befizetésével.

 

 

Italkülönlegességünk márciusra:

Bacardi Razz Limonade (4 cl Bacardi Razz, szóda, citrom. lime – 890Ft)

 

Ételajánlatunk:

- paradicsomos Toscan kenyér rúd (olivaolajjal, parmezán sajttal és balzsamkrémmel – 490.-)

- piadinák

- kenegetők

- melegszendvicsek

- sós/édes aprósütemények

- süteményekLegfrissebb cikkek


Ez fergeteges: Gödöllői győztes a Forgass a Földért! filmkészítő versenyen
Egy gödöllői stáb és egy chicagói filmes nyerte a hétvégén rendezett, Forgass a Földért! elnevezésű nemzetközi filmkészítő versenyt, amelynek kedden hirdették ki az eredményét Szekszárdon- olvasható az MTI hírportálon. Ez zseniális, innen is hatalmas gratulációt küldünk városkánk hírnevének továbbításáért, és úgy általában is: Gratulálunk!
Gödöllő új sportcsarnokkal büszkélkedhet hamarosan – Új többfunkciós sportcsarnok épül Gödöllőn
A Gödöllői Premontrei Apátság állami forrásból, nettó 3 milliárd forintért épített egy új többfunkciós sportcsarnokot a városban – tették közzé az uniós közbeszerzési közlönyben az eljárás eredményét. A sportcsarnokot a FEJÉR-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. fogja elvégezni. A beruházás állami forrásból, azaz közpénzből épül meg.
Ingyenes fesztivál filmekkel és családi programokkal a gödöllői Királyi Kastélyban
Százhat országból 1374 filmet neveztek a VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál két - nemzetközi és Kárpát-medencei - filmszemléjére. Az ingyenesen látogatható fesztiválon a filmek mellett családi programok is várják a látogatókat május 27. és 29. között a gödöllői Királyi Kastélyban.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!