A Sarankó Pékség Gödöllőn csodálatos lehetőséget jelent az igazi kovászos péktermékek rajongóinak, hiszen végre a városunkban is elérhető pár éve ez a fajta pékség.

Sarankó Pékség


Sarankó Pékség Gödöllő

A Gödöllői Sarankó Kovászos Pékség nem csupán egy pékség, hanem egy életstílus és egy üzenet hordozója is. A cég alapítói szívügyüknek tekintik, hogy az ételek ne csupán üzemanyagként szolgáljanak, hanem valódi élelemként táplálják testünket és lelkünket. Az üzenet, melyet termékeikkel közvetítenek, az egészség, tudatosság és fenntarthatóság fontosságáról szól.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: az egészség fontossága

A Sarankó Pékség azt szeretné üzenni, hogy odafigyeljünk testünkre és egészségünkre. Termékeik nem csak ízletesek, de táplálók is. Arra ösztönöznek bennünket, hogy ne mindig a legkönnyebb és leggyorsabb megoldást válasszuk, hanem gondoljuk meg, mit viszünk be a szervezetünkbe. A kalácsot hagyjuk meg ünnepnapokra, és helyette inkább fogyasszunk zöldségeket, hogy testünk valóban tápanyagokat kapjon.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: fenntarthatóság

A pékség üzenete az is, hogy a világ, amelyben élünk, határait feszegetjük, és itt az ideje változtatni. A Sarankó Pékség elkötelezett amellett, hogy minimalizálja a hulladékot és gazdaságosan működjön. A fenntarthatóság azonban ennél is tovább megy, hiszen a pékség ragaszkodik a növényi alapú termékpalettához. Ez a döntés a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket tükrözi, hiszen jelen tudásunk szerint a növényi alapú étrend a legfenntarthatóbb módja az életnek.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: tudatos vásárlás

A Sarankó Pékség arra buzdít minket, hogy legyünk tudatosak a vásárlási döntéseinkben. Lehet, hogy egy olcsóbb kenyér vonzó, de ha az felét kidobjuk másnap, az csak pazarlás. A vadkovászos kenyér több napig friss marad, és ezáltal nemcsak pénzt, hanem erőforrásokat is takaríthatunk meg. Fontos, hogy ismerjük meg a termék készítőjét, és bízzunk abban, hogy valóban azt kapjuk, amit vártunk.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: az információk kiszűrése

A pékség üzenete még arról is szól, hogy hogyan szűrjük ki az információkat a túlburjánzó információáradatból. Nem minden, ami jónak tűnik, valóban az. Nem minden kenyér, amelyet "kovászosnak" neveznek, valóban kovászos. Az alapanyagok minősége is relatív, és fontos, hogy ne csak a készítők ígéreteire hagyatkozzunk, hanem saját tudatosságunkra és ismereteinkre is támaszkodjunk.

 

kép forrása: magyarvelemeny.com


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma:

Átlagos értékelés: 0.0