A Sarankó Pékség Gödöllőn csodálatos lehetőséget jelent az igazi kovászos péktermékek rajongóinak, hiszen végre a városunkban is elérhető pár éve ez a fajta pékség.

Főoldal > Szakszótár > Sarankó Pékség Gödöllő

Sarankó Pékség Gödöllő


Sarankó Pékség Gödöllő

A Gödöllői Sarankó Kovászos Pékség nem csupán egy pékség, hanem egy életstílus és egy üzenet hordozója is. A cég alapítói szívügyüknek tekintik, hogy az ételek ne csupán üzemanyagként szolgáljanak, hanem valódi élelemként táplálják testünket és lelkünket. Az üzenet, melyet termékeikkel közvetítenek, az egészség, tudatosság és fenntarthatóság fontosságáról szól.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: az egészség fontossága

A Sarankó Pékség azt szeretné üzenni, hogy odafigyeljünk testünkre és egészségünkre. Termékeik nem csak ízletesek, de táplálók is. Arra ösztönöznek bennünket, hogy ne mindig a legkönnyebb és leggyorsabb megoldást válasszuk, hanem gondoljuk meg, mit viszünk be a szervezetünkbe. A kalácsot hagyjuk meg ünnepnapokra, és helyette inkább fogyasszunk zöldségeket, hogy testünk valóban tápanyagokat kapjon.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: fenntarthatóság

A pékség üzenete az is, hogy a világ, amelyben élünk, határait feszegetjük, és itt az ideje változtatni. A Sarankó Pékség elkötelezett amellett, hogy minimalizálja a hulladékot és gazdaságosan működjön. A fenntarthatóság azonban ennél is tovább megy, hiszen a pékség ragaszkodik a növényi alapú termékpalettához. Ez a döntés a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket tükrözi, hiszen jelen tudásunk szerint a növényi alapú étrend a legfenntarthatóbb módja az életnek.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: tudatos vásárlás

A Sarankó Pékség arra buzdít minket, hogy legyünk tudatosak a vásárlási döntéseinkben. Lehet, hogy egy olcsóbb kenyér vonzó, de ha az felét kidobjuk másnap, az csak pazarlás. A vadkovászos kenyér több napig friss marad, és ezáltal nemcsak pénzt, hanem erőforrásokat is takaríthatunk meg. Fontos, hogy ismerjük meg a termék készítőjét, és bízzunk abban, hogy valóban azt kapjuk, amit vártunk.

 

Sarankó Pékség Gödöllő: az információk kiszűrése

A pékség üzenete még arról is szól, hogy hogyan szűrjük ki az információkat a túlburjánzó információáradatból. Nem minden, ami jónak tűnik, valóban az. Nem minden kenyér, amelyet "kovászosnak" neveznek, valóban kovászos. Az alapanyagok minősége is relatív, és fontos, hogy ne csak a készítők ígéreteire hagyatkozzunk, hanem saját tudatosságunkra és ismereteinkre is támaszkodjunk.

 

kép forrása: magyarvelemeny.com

Éttermek

Hasznos volt számodra a szótárunk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 130

Átlagos értékelés: 4.9
Ajánlatkérés

Több vásárlót szeretnél? Több vendéget szeretnél? Több ügyfelet szeretnél? Hatékonyabb marketinget szeretnél? Megalkotjuk tökéletes marketing stratégiádat, 2023.09.30-ig történő megrendelés esetén ennek díját elengedjük*.


*egy éves megrendelés esetén


Hello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!