Gödöllői éttermek ahova bátran hozhatod a kutyusod is!

Ezt a kutyusod is imádni fogja: kutyabarát éttermek

2022-06-20 21:28

Az igazi kutyarajongók ahova csak tehetik, viszik kedvencüket; legyen az akár étterem is. Szerencsére Gödöllőn sok hely van, ahol szívesen fogadják őket, most összegyűjtöttük a legkedveltebbeket!
 

Itt tuti jól fogja érezni magát a kutyád!

Smarni

 

Gödöllő egyik leghangulatosabb étterme az Alsóparknál található, ami nem csak gluténmentes ételeivel kiemelkedő, hanem kutyabarát hozzáállásával is!
A személyzet nagyon kedves, a hely atmoszférája kellemes. Árkategóriában nem a legolcsóbb, de a környezet és az ételek minősége hiánypótló, a kutyákat pedig mindig szeretettel és odafigyeléssel fogadják.

 

 

Yellow Pub

 

A Dózsa György úton lévő feltűnő, sárga ház szuper dolgokat rejt; bent nagy udvari rész, kis tó halakkal, barátságos személyzet és még a kutyánkat is szívesen fogadják!
Az ételek bőségesek, megfizethető áron vannak, a parkolójuk kifejezetten nagy, a pincérek gyorsak, a hely hangulata fiatalos és kellemes.

 

 

Erzsébet Sörkert

 

A Sörkert már többször szerepelt cikkeinkben, ami nem csoda.
Kiemelkedően finom a pizzájuk, a hamburgerjük, a kinti kiülős részük rendkívül hangulatos, a személyzet kedves, gyors.
Árak átlagosak, megfizethetőek.
Kutyusokat tárt karokkal várják, mindenki szereti őket, a személyzet és a tulajok egyaránt.

 

Rub&Roll

 

Szintén szerepelt már cikkünkben a Rub&Roll, ahol kivételes helyi adottságai és ételei mellett mindig szívesen fogadja a kutyusokat.
Egy kulináris élmény, amit ott kapunk, isteni ételekkel. Érződik, hogy a tulaj elakart egy “szelet Amerikát” hozni ide Gödöllőre, a páratlan grill és smoker ételekkel.
Amíg esszük a finom falatokat, kedvencünk nyugodtan pihenhet a lábunknál.

 

 

Caravella

 

Igazi ékszerdoboz Gödöllőn, amit már említettünk a “legédesebb helyek” cikkünkben!
Nem csak kutyabarát, hanem macska is, nem kell meglepődnünk, ha betérünk egy kávéra vagy finom sütire, akkor egy fotelban alvó cica társaságában fogjuk megtenni azt. smiley

A hely vintage stílusa magával ragadó, illetve ahogy viszonyulnak a vendégek négylábú kedvencéhez az kifejezetten szívmelengető.

 

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...