Gödöllőn itt vannak a legjobb pizzák!

A legjobb pizza nyomában - ez tuti!

2022-06-07 19:45

Kevés olyan ember létezik, aki nem szereti a pizzát.

Az már más kérdés, hogy pontosan ki, mit ért pizza alatt. Van, aki az olaszos vékony tésztásra esküszik kevés feltéttel, de van aki a magyarosabb, cuccosabb pizzákat kedveli. Az biztos, hogy a felsorolt gödöllői pizzériák között mindenki meg fogja találni a számításait!

Igazán jó pizzák Gödöllőn

Erzsébet Sörkert

A Táncsics Mihály úton levő pizzéria és étterem egy családi házból lett kialakítva, hangulatos belső és szuper kiülős résszel.
Fa tüzelésű, olasz pizzakemencében, kövön sütik a pizzákat, amit a benti részben figyelemmel is követhetünk egy kis látványkonyha keretein belül.
A pizzák valahol a vékony és vastag közé sorolhatók, feltétekben nagy a választék, az olaszos ízektől a magyarosokig megtalálható minden. A pincérek kifejezetten kedvesek, jó a kiszolgálás, és természetesen a pizzák mellett sok más finomság is megtalálható az étterem étlapján.

Nézz szét az Erzsébet Sörkert oldalán!

 

 

Napolizza

Autentikus nápolyi pizza Gödöllőn!
Ez az igazán hiánypótló pizzéria két fiatal srác által jött létre, akiknek a szenvedélyük az igazi, hosszú kelesztésű olasz pizza. Ezt az életérzést szeretnék Gödöllőre is elhozni. Az Erzsébet parknál, a foci pályánál találhatóak meg, egy food truckban.
A pizza tészta inkább a vékonyabb fajta, ahogy az olaszok el is várják, és a feltétek is a tradicionális nápolyi vonalat követik, de azért megtalálható az étlapon egy “magyaros” ízű pizza is a békesség kedvéért. wink

Győződj meg te is, hogy mennyire nápolyi az a pizza, nézz szét a Napolizza oldalán!

 

Pizza Palazzo

A város központjában - közvetlen a HÉV állomás mellett -, a Szabadság térnél lévő pizzéria is közkedvelt hely a gödöllőiek körében.
Pizzájuk közepes vastagságú, feltétekben igazán sokoldalú. Sok más étel is kapható a pizzák mellett, ha felkeltette az érdeklődésed, nézz be hozzájuk, vagy nézd át a honlapjukat!

 

Pizza Max Caffe

A Dózsa György úton található étterem több mint 20 éve van jelen a városban.
A pizzák ropogósan vékonyak, tradicionális ízekre törekednek, rengeteg feltét közül választhatunk. Minőségi alapanyagok, inkább olaszos ízvilág, frekventált hely! Kell ennél több?

Tájékozódj a Pizza Max oldalán!

Természetesen sok más pizzéria van Gödöllőn, ahol minden bizonnyal szuper pizzák vannak! Neked melyik a kedvenced Gödöllőn?

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...