Gödöllőn itt vannak a legjobb pizzák!

Főoldal > A legjobb pizza nyomában - ez tuti!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb pizza nyomában - ez tuti!


2022/06/08
NA

Kevés olyan ember létezik, aki nem szereti a pizzát.

Az már más kérdés, hogy pontosan ki, mit ért pizza alatt. Van, aki az olaszos vékony tésztásra esküszik kevés feltéttel, de van aki a magyarosabb, cuccosabb pizzákat kedveli. Az biztos, hogy a felsorolt gödöllői pizzériák között mindenki meg fogja találni a számításait!

Igazán jó pizzák Gödöllőn

Erzsébet Sörkert

A Táncsics Mihály úton levő pizzéria és étterem egy családi házból lett kialakítva, hangulatos belső és szuper kiülős résszel.
Fa tüzelésű, olasz pizzakemencében, kövön sütik a pizzákat, amit a benti részben figyelemmel is követhetünk egy kis látványkonyha keretein belül.
A pizzák valahol a vékony és vastag közé sorolhatók, feltétekben nagy a választék, az olaszos ízektől a magyarosokig megtalálható minden. A pincérek kifejezetten kedvesek, jó a kiszolgálás, és természetesen a pizzák mellett sok más finomság is megtalálható az étterem étlapján.

Nézz szét az Erzsébet Sörkert oldalán!

 

 

Napolizza

Autentikus nápolyi pizza Gödöllőn!
Ez az igazán hiánypótló pizzéria két fiatal srác által jött létre, akiknek a szenvedélyük az igazi, hosszú kelesztésű olasz pizza. Ezt az életérzést szeretnék Gödöllőre is elhozni. Az Erzsébet parknál, a foci pályánál találhatóak meg, egy food truckban.
A pizza tészta inkább a vékonyabb fajta, ahogy az olaszok el is várják, és a feltétek is a tradicionális nápolyi vonalat követik, de azért megtalálható az étlapon egy “magyaros” ízű pizza is a békesség kedvéért. wink

Győződj meg te is, hogy mennyire nápolyi az a pizza, nézz szét a Napolizza oldalán!

 

Pizza Palazzo

A város központjában - közvetlen a HÉV állomás mellett -, a Szabadság térnél lévő pizzéria is közkedvelt hely a gödöllőiek körében.
Pizzájuk közepes vastagságú, feltétekben igazán sokoldalú. Sok más étel is kapható a pizzák mellett, ha felkeltette az érdeklődésed, nézz be hozzájuk, vagy nézd át a honlapjukat!

 

Pizza Max Caffe

A Dózsa György úton található étterem több mint 20 éve van jelen a városban.
A pizzák ropogósan vékonyak, tradicionális ízekre törekednek, rengeteg feltét közül választhatunk. Minőségi alapanyagok, inkább olaszos ízvilág, frekventált hely! Kell ennél több?

Tájékozódj a Pizza Max oldalán!

Természetesen sok más pizzéria van Gödöllőn, ahol minden bizonnyal szuper pizzák vannak! Neked melyik a kedvenced Gödöllőn?

Elemzések Éttermek Felmérések Közösségi média marketing Online marketing Turizmus TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!