Itt egyél finom hambit Gödöllőn!

Mutatjuk hol tudsz isteni hambit enni - ne hagyd ki!

2022-06-09 20:21

Instagram oldalunkon feltettünk egy kérdést, hogy szerintetek hol lehet Gödöllőn a legfinomabb hamburgert kapni. A válaszaitok alapján, mutatjuk az eredményeket a teljesség igénye nélkül!

Legfinomabb hamburgerek Gödöllőn

Happy-Day Barbecue & Burgerbár

 

A szavazatok alapján toronymagasan a legtöbbet a Happy Dayre esett a választás. 
A Bajcsy-Zsilinszky utcában található, szuper kis helyet egy 3.generációs vendéglátós család üzemelteti. Amerikai típusú, a barbecue, grill ételekre kifejezetten nagy hangsúlyt fektető étterem, ami nem mellesleg burgerbár is. 
Törekednek az autentikus alapanyagokra, barbecue fűszereik amerikai receptek alapján készítő műhelyekből származik. 
A hamburgerválasztékból nincs hiány, itt mindenki megtalálja a számára kedvező ízt. Pulled pork burgertől kezdve, az ínyenceknek kitalált liba burgeren át, a brutál adagú „extra különleges kihívás” burger menükig minden megtalálható az étlapon. Nézz szét az oldaukon!

 

Coral Café&Bistro

 

Az Átrium Üzletháznál található Coral is sokak kedvence. 
Főételeik, heti menü ajánlatuk mellett különösen nagy hangsúlyt fektetnek a hamburgerekre. A retro, klasszikus vonaltól kezdve megtalálható náluk a teljesség igénye nélkül: vegaburger, kentucky burger, pulled pork. A további ízek után tájékozódj az oldalukon, nem érdemes kihagyni őket sem!

 

 

Rub&Roll

 

Különleges helyszín, még különlegesebb ízek!
Gödöllői, védett övezett szélén, a Táncsics Mihály úton egy villában várja vendégeit a Rub&Roll. 
A villa csodásan fel lett újítva, az ételek amerikai jellegűek, a kinti környezet pedig árasztja a nyugalmat, és tökéletes a kinti sütésekhez. 
Az étterem kulcs szavai: tűz, szén, sütés. Grillen, smokerben és kemencében sütik a jobbnál-jobb ételeket! A burgerek az amerikai, cuccos vonalat követik, mindegyik hambi egy külön költemény. Az étterem tulajdonosának, megálmodójának a hitvallása egy amerikai pitmestertől származik, aki arra kérdésre, hogy „mi valójában a BBQ?” ezt a választ adta:


„Az összetevők igazából mindenkinél mások.  A barbecue a közösségről szól. Amíg a hús készül (ami alaphangon is 4 óra), együtt vagytok, beszélgettek, időt töltötök egymással – ez a BBQ. A hús szeretete, a szenvedély, az elhivatottság. Nincs itt nagy titok, csak odafigyelés kell. Ne csináld, ha nincs türelmed, ha közben nem érzed jól magad, ha csak a pénz érdekel. Akkor ne csináld. Csak akkor lesz jó a barbecue, ha ez az életed.”


Csekkold az étterem oldalát!

 

Pesti Pipi

 

A pestiek számára már jól ismert Pesti Pipi Gödöllőre is megérkezett, a Petőfi térre!
A Pesti Pipi kis vállalkozásként kezdte, mára kinőtte magát egy komoly franchise üzletté.
Képes volt az alapjáraton telített street food piacon is kiemelkedni. Most a gödöllőiek számára is elérhetőek lettek a jobbnál-jobb pipi burgerek, sokak kedvence lett a Yankee Burger, és még sok más íz. A burgerek mellett sok-sok étel megtalálható az étlapon, mint például: különféle tortillák, csirkeszárnyak, desszertek, mártogatósok. Az amerikai életérzést ez a hely is garantálja!

 

Erzsébet Sörkert

 

Az étterem már szerepelt a pizzás cikkünkben is, de úgy látszik, nem csak abban, hanem burgerben is nyerő!
Burgereik 5 fajta ízben érhetőek el: minőségi alapanyagok, kellemes ízvilág jellemzi őket. Ezek a kifejezetten tartalmas, kicsit sem száraz, szósszal bőven ellátott hambik marhahúspogácsával készülnek, de van az étlapon vega burger is, illetve csirkemellből készült változat is. Ahogy említettük korábbi cikkünkben a hely kellemes, kiülős része nyári estéken fantasztikus. Záró akkordként a hambik mellé ajánljuk a frissítő limonádékat vagy egy jó hideg meggysört!

 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....