Kovászlak Pékség: A házi ízek varázslata Gödöllőn

Kovászlak Pékség


Kép: Kovászlak Facebook oldal

 

Kovászlak Pékség: A házi ízek varázslata Gödöllőn

 

Szeretnéd megízlelni az igazi, házi pékáruk varázsát? Akkor ne habozz, látogass el a Kovászlak Pékségbe Gödöllőn! Ez a pékség nem egy átlagos üzlet, hanem egy családi ház, ahol egy kedves hölgy kezei által készülnek a finom, házias finomságok.


Kovászos pékség Gödöllőn, a Kovászlak


A Kovászlak Pékségben kizárólag vadkovászos, adalékmentes kenyereket és péksüteményeket sütnek, igazi ínyenc ízekben is, mint például a céklás-zabpelyhes kenyér. A pékség kenyerei nemcsak finomak, de táplálóak is, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így ideálisak az egészségtudatos vásárlók számára.


Kovászlak Gödöllő: nem csak kenyerek


De a Kovászlak Pékség nem csak a kenyerekről szól! Itt kaphatóak frissen sült kiflik, hamburger bucik, zsemlék és sütemények is, mindegyik ugyanolyan gondoskodással és szeretettel elkészítve. A pékségben családias hangulat uralkodik, a vevőket kedvesen és mosolyogva fogadják, hogy a vásárlás igazi élménnyé váljon.


Kovászlak Gödöllő: előrendeléssel


A Kovászlak Pékség termékeit előrendelésre lehet megvásárolni a Facebook-oldalukon keresztül. Ha Gödöllőn jársz, ne hagyd ki ezt a kis ékszerdobozot! Biztos vagyok benne, hogy ha egyszer megkóstolod a pékség finomságait, te is törzsvendéggé válsz majd.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 77

Átlagos értékelés: 4.9