Kínai étterem Gödöllőn, a Stop Shop-nál: Kis Sárkány Kínai Étterem

Kis Sárkány Kínai Étterem


Kép forrása: https://foursquare.com/

A Kis Sárkány Kínai Étterem a gödöllői Stop Shop bevásárlóközpontban található, és ideális választás azoknak, akik finom, autentikus kínai ételeket szeretnének enni. Az étterem előnye, hogy sokáig nyitva van mindennap este fél 10-ig, így akár késő este is beugorhatunk egy ízletes vacsoráért. A Kis Sárkányban megtalálhatjuk a kínai büfék klasszikus fogásait, mint a szecsuáni, a chilis csirke, a sült rizs és a tészták. 


Kis Sárkány Kínai Étterem kínálat Gödöllőn


A Kis Sárkány étlapján a kínai konyha klasszikus fogásai szerepelnek, mint a levesek (pl. pekingi leves, savanyú-csípős leves), előételek (pl. rántott rák, tavaszi tekercs), főételek (pl. csilis csirke, rántott csirkehús, sült rizs, tészták) és desszertek (pl. fagyi, banánnal töltött tavaszi tekercs). Az étteremben megtalálhatjuk a szecsuáni csirkét, a szezámmagos golyókat és a kínai kacsát is. A vegetáriánusok és a vegánok is találnak ízlésüknek megfelelő ételeket, mint a tofuval töltött tésztát vagy a zöldséges csilis csirkét.


Gödöllői kínai étterem: milyen a hangulat?


A Kis Sárkány hangulata modern és letisztult. Az étteremben kényelmes székek és asztalok várják a vendégeket, a háttérben kínai zene szól. A Kis Sárkányban a kiszolgálás gyors és udvarias. A pincérek figyelmesek és segítőkészek, és örömmel segítenek a választásban.


Kiemelt jellemzők:


•    Sokáig nyitva tart (mindennap este fél 10-ig)
•    Finom, autentikus kínai ételek
•    Klasszikus kínai büfé fogások (szecsuáni csirke, szezámmagos golyók, kínai kacsa)
•    Vegetáriánus és vegán opciók
•    Modern és letisztult hangulat
•    Gyors és udvarias kiszolgálás


Összefoglalás a gödöllői Kis Sárkány kínai étteremről


A Kis Sárkány Kínai Étterem ideális választás azoknak, akik finom, autentikus kínai ételeket szeretnének enni Gödöllőn. Az étterem sokáig nyitva tart, modern hangulata, a gyors kiszolgálás és a szecsuáni csirke, a szezámmagos golyók és a kínai kacsa további előnyök. A Kis Sárkányban megtaláljuk a kínai büfék klasszikus fogásait, de a vegetáriánusok és a vegánok is találnak ízlésüknek megfelelő ételeket.


Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 83

Átlagos értékelés: 5.0