Fantasztikus, mentes ételekkel is vár mindenkit a gödöllői Smarni: luxus ételek megfizethető áron!

Smarni


Gödöllő Smarni: a gödöllői kastéllyal szemben 

 

Talán nem túlzás azt mondani, hogy a Smarni a leghíresebb hely Gödöllőn, már ami az éttermeket illeti. A kastéllyal szemközt és a Művelődési Ház között helyezkedik el, így a legfrekventáltabb helyet is megnyerte magának. Tökéletes lehet egy kis romantikázásra, ugyanis akár a teraszon foglalunk helyet, akár a benti helységben, mindkettő nagyon hangulatos. A teraszról a parkra nyílik kilátásunk így igazán szép környezetben élvezhetjük egymás és az ínycsiklandó ételek társaságát. A Smarniban idényszerűen változik az étlap, így különböző időszakokban is érdemes meglátogatni, ugyanis nyáron más féle ételeket készítenek, mint mondjuk télen. A Smarni híres a mindig magas minőségben elkészített ételeiről, a különleges ízkombinációiról és a tökéletes kivitelezéséről. Ha egy mondatban kellene jellemeznem az így szólna: Luxus ételek megfizethető áron és finom ízekben.

 

Gödöllő Smarni: gluténmentes ételekkel

 

Gödöllő egyik leghangulatosabb étterme az Alsóparknál található, ami nem csak gluténmentes ételeivel kiemelkedő, hanem kutyabarát hozzáállásával is!
A személyzet nagyon kedves, a hely atmoszférája kellemes. Árkategóriában nem a legolcsóbb, de a környezet és az ételek minősége hiánypótló, a kutyákat pedig mindig szeretettel és odafigyeléssel fogadják.

 

Gödöllő Smarni nyitvatartása 

Hétfő 11:00 - 22:00
Kedd 11:00 - 22:00
Szerda 11:00 - 22:00
Csütörtök 11:00 - 22:00
Péntek 11:00 - 22:00
Szombat 11:00 - 22:00
Vasárnap 11:00 - 22:00

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0